Kuva: Emmi Moilanen

Antti Holma yllättää uudella kesätyöllään: 'Pelkään, että vahingossa paljastan todellisen minäni'

23.05.2019 11:00 - Emmi Moilanen

Holma on tehnyt viimeisen vuoden aikana pääasiassa podcasteja, mutta nyt hän pääsee hyppäämään radion aamulähetykseen yhdessä Esko Eerikäisen kanssa.

Näyttelijä ja kirjailija Antti Holma viihdyttää suomalaisia radioaalloilla heinäkuussa yhdessä Esko Eerikäisen kanssa, kun kaksikko juontaa Radio Novan Kesäaamua.

Holma kertoo Voice.fi -sivuston haastattelussa olevansa innoissaan kesäjuontajan pestistään.

- Ehkä olen sillä tavalla jo rupsahtanut, että minun on hyvä pikkuhiljaa siirtyä kokonaan pois näkyviltä, mutta kaikki äänityöt ovat sellaisia, jotka armahtavat jo vähän isommatkin silmäpussit. Olen iloinen tästä kivasta kesätyöstä!

Holma pohtii, mahtaako hänelle kehittyä ”pehmeän unettava radioääni” vai kuoriutuuko miehestä esiin "aamuradion pirtsakka ilolintu". Vaikka suorat lähetykset jännittävät aina, samasta syystä ne myös viehättävät miestä.

Holman mukaan kauheinta mitä radiossa voisi tapahtua olisi se, että hän unohtaa juontavansa suoraa lähetystä.

- Pelkään sitä, että unen pöpperössä unohdan olevani radiossa ja paljastan vahingossa todellisen minäni, joka on siis paha ja ilkeä. Parasta olisi, jos kuulijat yllättyisivät sillä tavalla positiivisesti aamuäänestäni, että eivät heti kääntäisi kanavaa toiselle, näyttelijä pohtii.

Nova soi radiossa jo teiniaikoina

Nykyisin Holma kuuntelee radiota enimmäkseen autossa. Yölliset autoajelut ovat miehen mieleen, jolloin hän myös laulaa kappaleiden mukana. Holma muistelee kuunnelleensa Radio Novaa jo kanavan alkutaipaleella. Nova juhli 20-vuotissyntymäpäiväänsä vuonna 2017.

Holma omisti teiniaikoinaan ennen ”nettejä ja Netflixejä” pienen paristoradion, joka oli päällä joka yö.

- Kuuntelin Novaakin, joka oli silloin uusi kanava, koska sieltä tuli öisin poppia. Päätin aina paskan biisin kohdalla, että kuuntelen vielä seuraavan, ennen kuin alan nukkua, mutta aina meni monta tuntia.

Antti Holman lisäksi heinäkuun Kesäaamuissa Eskon seurana kuullaan artisti Kasmir, koomikko Kalle Lamberg, laulaja Jannika B ja monimedia-ammattilainen Anna Perho.

Radio Novan Kesäaamut

1.-26.7. klo 6-10

Kuuntele Antti Holman Auta Antti! -podcastin viimeisin jakso alta. Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele podcastin kaikki jaksot.

Lue myös: Antti Holma paljastaa kärsineensä huijarisydroomasta - laati vinkit epävarmuuden karistamiseen

Lue myös: Antti Holma epävarmuuksista näyttelijätyössä: "Ajattelin, että minun pitää olla kuin Tommi Korpela"

Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat