Kuva: Shutterstock

Naisen huolimattomuus meinasi koitua koiran kohtaloksi - mies haluaa erota

21.05.2019 22:15 - Lauri Kujanpää

Tarina on kerännyt hurjan määrän kommentteja.

Parisuhteessa riitoja on monenlaisia, mutta eräälle miehelle oli ollut liikaa naisensa huolimattomuus. Mies kirjoittaa Reddit-palvelussa, että kaikki oli saanut alkunsa polttareista.

"Minä ja vaimoni olemme olleet yhdessä neljä vuotta, joista kihloissa kuusi kuukautta. Meidän kanssamme asuu myös 7-vuotias koira.

Naisellani oli polttarijuhlat kotona ja jätin koirani hänen luokseen. Sanoin hänelle, että koiran voi laittaa makuuhuoneeseemme juhlien ajaksi", mies kirjoittaa ja jatkaa kertomalla, että tilanteet eskaloituivat hyvin ikäviksi.

"Viideltä aamuyöllä nainen soitti humalassa ja kertoi, että koiralla ei ollut kaikki hyvin. Menin taksilla kotiin ja vein koiran lääkäriin.

Tohtori kertoi, että koira oli pääsyt syömään liikaa alkoholia sekä suklaata. Naisestani taisi olla hyvä idea jättää koira pyörimään asuntoon, eikä laittaa tätä makuuhuoneeseen. Suutuin tästä ja käskin tulevaa morsiantani pakkaamaan laukkunsa ja lähtemään pois. Hän oli shokissa, mutta otti tavaransa ja lähti.

Muutama tunti myöhemmin hänen perheenjäsenensä sekä ystävänsä pommittivat minua viesteillä eivätkä ymmärtäneet päätöstä. Lopulta he myös alkoivat haukkumaan minua. Lähes kaikki olivat sitä mieltä, että ylireagoin.

Naiseni on huolimaton ja valehtelisin, jos en sanoisi olevani huolissani siitä, että hän saattaa tappaa itsensä tai jonkun muun, kuten koirani, joku päivä Olen 99 prosenttisen varma, että päätökseni pysyy, mutta olenko nyt kus*pää?"

Mies on saanut muilta käyttäjiltä yli 8000 kommenttia, jotka sisältävät hyvin eriäviä mielipiteitä. Jotkut ymmärtävät miestä, toiset taas ajattelevat, että hän ylireagoi.

"Noin voi käydä kenelle vain. Anna anteeksi, kun mitään pahaa ei kerta tapahtunut."

"Jos naisesi ei osaa huolehtia koirasta, niin entäs lapsesta? Teit oikein!"

"Uskomatonta huolimattomuutta. Mutta ehkä hän otti opikseen."

Lue myös: Aviomies oli luovuttanut huiman määrän spermaa, puoliso avautuu - "Olisinko kus*pää, jos eroan?"

Lue myös: 35-vuotiaan miehen treffi-ilmoitus ihmetyttää netissä - "Onko tuo mies tosissaan?"

Lue myös: 'Älyttömin asia, josta olemme riidelleet' - Pariskunnat paljastavat huvittavimmat muistonsa

Lähde: Reddit

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat