Radio Novan Aamussa Aki puhuu koiraa ja Minna on menny ihan höyryillä. Tulevan laavureissun päivämäärä lyödään lukkoon sekä mietitään tuhmuutta, kuuntele jälki-istunto tästä!
Tyypillinen paikka lämpöhalvauksen saamiselle on kuuma auto, jossa lämpöhalvaus voi kehittyä hyvinkin nopeasti.
Radio Novan Päivässä pohdiskeltiin GTA-pelin soveltuvuutta pienille lapsille. Niinalla ja Lorella oli erimielisyyksiä siitä, mikä on laturi ja uusi kauhuelokuva poistaa ihmisiä leffateattereista. Mukana myös ihana dippiresepti kesäisiä hetkiä varten. Kuuntele kooste tästä!
Suvi kertoo lomakuulumiset ja snorklailutarinat Thaimaan reissusta. Mysteerikisassa laitetaan jakoon 300 € oikean vastauksen myötä. Kuuluuko naapureita moikkailla ja miksi remppamiehiä on hyvä kestittää? Esko ja Suvi puivat myös Eskon koiranulkoilutuksesta johtuvia vieroitusoireita.
Esko ja Suvi pohtivat ratkaisua naamakarvoitukseen Kaverin puolesta kyselen osiossa. Onko pelkät viikset ok vai pitääkö parrasta ja viiksistä muodostaa kokonaisuus? Suvilla on myös kädessään kello, jonka ideaa Esko ei aivan ymmärrä. Tosin ei Suviltakaan löydy ymmärrystä Eskon ratkaisulle optikkoliikkeessä. Turkulaisesta näyttelystä he ovat yhtä mieltä, mistä tämä idea on lähtenyt?
Esko pitää sinulle seuraa Suvin vielä lomaillessa. Hän kysyy kuuntelijoilta niitä pieniä valkoisia valheita, joita on joskus tullut lipsautettua. Linjat käyvät myös kuumina, kun puhutaan humalaisista, anteeksi antamisesta, sekä oudoista paikoista rakastua. Nuori yrittäjäsielu Eemeli myös sulattaa Eskon sydämen teollaan.
Koiria rekisteröitiin viime vuonna lähes 8 prosenttia enemmän kuin vuonna 2020.
Suvi on huolestunut koirastaan muuttuneen nukkumiskäyttäytymisen myötä, tarvitseeko oikeasti olla huolissaan? Esko ja Suvi miettivät myös mille kaikille asioille sitä tuleekaan huomaamattaan puhuttua. Uudenlainen ilotulitusinnovaatio aiheuttaa heillä myös pään vaivaa. Onko ilotulitteista enää mitään iloa?
Poliisikoira Jekku jää viettämään eläkepäiviä 10,5 vuoden ikäisenä ansiokkaan virkauran jälkeen.
Radio Novan Aamussa ihastellaan kuinka Briteissä turret saavat lohtua omasta tv-kanavastaan, kun meillä päin on tarjolla vain pari apinoille suunnattua erikoiskanavaa. Minna ja Aki pohtivat naurattaako Kultaistanoutajaa kuitenkaan samat asiat, kuin vaikkapa Schaeferia? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Koira yskäisi lattialle litteän, kolmesenttisen matomaisen eliön. Omistaja vei löydöksen eläinlääkäriin ja lopulta paljastui, että kyseessä oli loinen, jota ei ennen ollut tavattu Suomessa.
Novan Iltapäivässä tänään Suvia tuurailee Piritta Hagman.
Radio Novan Iltapäivässä Suvi ja Esko on havahtunut siihen, että alkaa olemaan jo aika kylmä ja talvi tekee tuloaan.
Instagram-julkaisussa nähdään kuvia suloisesta Tassu-koirasta, joka on nyt siirtynyt ajasta ikuisuuteen.
Pekka Poudan säälähetyksessä nähtiin suloinen karvakuonokaksikko.
Radio Novan Iltapäivässä tuskaillaan matematiikkaa ja latureita.