Uutisankkuri Kirsi Alm-Siiran perheeseen on saapunut pieni koiranpentu.
Tänään vietetään valtakunnallista Koiranpäivää. Koiranpäivänä korostetaan erityisesti pehmeitä ja lämpimiä arvoja.
Lemmikin vatsaoireita voidaan hoitaa kotikonsteilla, mutta ensin tulee olla yhteydessä eläinlääkäriin.
Koiraa harkitessa kannattaa varautua myös yllättäviin kustannuksiin. Pahimmillaan edessä voi olla tuhansien eurojen lasku.
Video sulattaa sydämiä sosiaalisessa mediassa.
Kuva levisi nopeasti ympäri internetiä.
Vähiten haukkuivat berninpaimenkoirat.
Radio Novan Aamussa keskustelut ottivat odottamattoman käänteen kohti peräröörejä ja käsittelyyn otetaan myös se tärkein kysymys kaikista, jos olisit koira, niin minkä rotuinen olisit. Tuntuuko Minnan posket jotenkin erilaisilta, entä missä ihmeessä Aki liihotteli eilen klo 11? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna kehittävät ratkaisun kattojen lumiongelmaan ja insinöörit toppuuttelevat kaksikon innovointia. Akia on mietityttänyt toimiston naisten meikit, mistä syntyykin idea Akin pään menoksi seuraavaan aamuun! Kuuntele parhaat palat tästä!
Suomen suosituimmat koirarodut olivat vuonna 2020 labradorinnoutaja, jämtlanninpystykorva ja saksanpaimenkoira.
Boliviassa pelattu jalkapallo-ottelu sai yllättävän käänteen.
Asiantuntijan mukaan säätä kannattaa tutkailla muutenkin kuin lämpömittarin kautta.
Koiralta kiellettyjä ruoka-aineita ovat muun muassa ksylitoli sekä suklaa.
Radio Novan Aamussa Minna on saanut oivalluksia unessa ja Aki kertoo syysloman formaatista. Millainen olisi Minna Kuukka - makuuhuone ja mikä on valelento? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minnan möläytys kollegalle kirvoittaa tarinoita kuulijoilta ja Akin pitkään odottama sporttivartti palaa eetteriin! Jos Aki tai Minna päätyisivät Aku Ankkaan, mitkä olisivat heidän nimet? Kuuntele parhaat palat tästä!
Suomen koronakoirat ovat nousseet maailmanmaineeseen. Tositoimiin päässeet koirat ovat jo tehneet tulosta - ensimmäiset tartunnat on havaittu.