Toisia koiria pelännyt Nikos löysi elämäänsä uuden perheen lisäksi myös karvaisen sydänystävän.
Radio Novan Aamussa Minna ja Kimmo yrittävät selviytyä loppiaisen tragediasta. Legendaarinen pörssisähköviikonloppu on takana selätetty ja Turkulainen Tomi on löytänyt itsensä koirarekisteristä, kuuntele Iltapalat tästä!
Myrkytystä epäillessä ei kannata jäädä odottelemaan.
Radio Novan Aamussa Paavo Väyrynen on taas täällä. Karaokehitit on listattu ja staycation on haastava käsite Kimmolle, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna yrittää saada esiin googlen hakuhistoriaan ja Kimmo tuo esiin asiaa kotivarasta. Pressanvaalit ovat huulilla ja kysytään mikä sä oot sun koiralle, kuuntele Iltapalat tästä!
Tenho ja Leo aloittivat työelämään tutustumisen.
Radio Novan Aamussa, Kimmon lomaillessa, Minnan kanssa studiossa Gogi Mavromichalis. Gogin vauvalla on ollut elämänsä pahin päivä eikä ole ollut helppoa isälläkään. Minnan koiran kello on tarkka, todella tarkka ja tuottaja - Markus kyselee Gogilta kansalaisasioista, kuuntele Iltapalat tästä!
Lemmikkien oireiden taustalla epäillään olevan ulkomainen perunahiutale.
Syy lemmikkien sairastumiseen on myös mahdollisesti selvinnyt.
Ruoat ovat aiheuttaneet lemmikeille vakaviakin oireita.
Radio Novan Aamussa Kimmon perheenjäsen on rakastunut tulisesti Ylen puoli seitsemän ohjelman Mikko Kekäläiseen ja Minna taas on tänään ihan EVVK. Kimmon reissu eläinlääkäriin on saanut nurinkurisen jäänteen ja kuullaan erityisen hyviä uutisia kaikille naisille, kuuntele Iltapalat tästä!
Bobi eli koko elämänsä samassa perheessä Portugalissa.
Radio Novan Aamussa kuullaan tuottaja-Markuksen top3 työkalut ja jiiriin se ei sitten lopunvimein mene... Minna käy läpi koiramatikkaa ja Kimmo haluaa nimetä neukkareita, kuuntele Iltapalat tästä!
Kennelliitto on palkinnut koiria sankariteoista jo 1970-luvulta lähtien.
Radio Novan Aamussa Minna on vielä syyslomalla ja ihastuttava Nanna Bhose häntä tuuraamassa. Nanna kertookin eilisestä sattumuksestaan ohittaessaan rakennustyömaan ja Kimmo puhuu saunoista. Tuottaja-Markus lähetetään kentälle raportoimaan Elokapinasta, kuuntele Iltapalat tästä!
Sini-whippet synnytti eilen kuusi pientä pentua.