Radio Novan Aamussa Kimmo on sitä mieltä että shamaani on hyvä jätkä ja Minnalla on tähän eri tiedot. Tuottaja - Markuksen yöunet on kuu vienyt ja Minnan mopoilut eivät mene kuin Strömsössä, kuuntele Iltapalat tästä!
Pentulive alkaa syyskuun lopulla.
Radio Novan Aamussa Kimmon viikonloppu sai ikävän aloituksen, joka kuitenkin osoitti ihmisten hyväntahtoisuuden. Minna julistaa mielenkiintoisen listan ja kasin aamun kilpailu saa pohtimaan miksi maailmassa pitää olla eri mittajärjestelmiä. Entä mitä Minnalla oli kaulassaan kerran töihin tullessaan? Kuuntele iltapalat tästä!
Ruokaviraston asiantuntija vastaa, millaisia seuraamuksia koiranomistajalle tulee, jos koiraa ei ilmoita rekisteriin.
Koirarekisteriin tulee kirjata kaikkien Suomessa vakituisesti oleskelevien koirien tunniste- ja haltijatiedot.
Lenkillä kannattaa pitää silmällä, mitä koira matkan varrella nuuskii.
Radio Novan Päivässä seurattiin Lillin viikon kohokohtaa, johon kuului reissu Linnanmäelle ja pieni suloinen perheenjäsen. Järjestely ja siivoaminen ei ole sama asia, jos Niinalta ja Lorelta kysyy. Tähän kinkkiseen tilanteeseen tarvittiin apua kuulijoilta sekä tuottaja-Nealta. Mieli RY:n mielenterveyden edistämisen asiantuntija Marja Snellman-Aittola vastaili lasten- ja nuorten mielenterveyttä koskeviin kysymyksiin. Yhtyeensä kanssa uutta musiikkia julkaissut Roope Salminen vieraili Niina Backmanin haastateltavana. Kuuntele kooste tästä!
Tyypillinen paikka lämpöhalvauksen saamiselle on kuuma auto, jossa lämpöhalvaus voi kehittyä hyvinkin nopeasti.
Mikäli löydät lemmikiltäsi punkin, älä jää suotta aikailemaan sen poistamisessa.
Artistilta ei olla kuultu uutta musiikkia sitten vuoden 2017. Nyt asiaan on tullut muutos.
Sarjassa seurataan koirien matkaa romanialaisilta koiratarhoilta Suomeen.
Bobi voi edelleen iästään huolimatta hyvin.
Radio Novan Päivässä keskusteltiin tällä viikolla koirien vapaana pitämisestä sekä erilaisten asioiden keräilystä. Huvipuistokauden startti innosti kuulijoita jakamaan omia suosikkilaitteitaan. Helsingissä, Kalasataman kaupunginosassa sijaitsevan tornitalon asukkailla on monia kauhistuttava piina! Kuuntele kooste tästä!
Mikäli löydät lemmikiltäsi punkin, älä jää suotta aikailemaan sen poistamisessa.
Kimmon pimennysverhot saavat asennuspartion liikkeelle sekä nyt on aika käydä läpi kesän tulevat jäätelömaut. Kimmoa ei paljoa napostele salsatunnit, koska siellä ei kilpailla. Onko koirilla taito ymmärtää miten hissikyyti toimii?
Kennelliitto toivoo, että Koiranpäivänä saataisin mahdollisimman suuri määrä koiria ja ihmisiä liikkumaan joko yksin tai yhdessä muiden koiranomistajien kanssa.