Esko vapautta sisäisen enkelinsä kertoessaan Suville historiansa Harpun soittajana. Tämä saa heidät muistelemaan lapsuuttaan ja mitä kaikkea tulikaan harrastettua vanhempien myötä. Kassahenkilön avautuminen saa tunteet pintaan Kaverin puolesta kyselen osiossa. Lähetyksessä myös pohditaan suuria kysymyksiä, kuten mikä tekee kodista kodin ja mitä pitäisi tehdä lahjoille erotilanteessa, kenelle ne kuuluvat?
Chisu on jakanut synttäripäivityksessään itselleen merkityksellisen sitaatin.
Radio Novan Iltapäivässä hämmästellään tänään ruusujen hintaa.
DiCaprion kanssa Titanic-elokuvaa tähditti Kate Winslet.
Kari Lumikero on nyt julkaissut Tätä en vielä kertonut - Uutismiehen tilinpäätös -kirjan, jossa kertoo elämästään uutisten takana. Kirjan on kustantanut Tammi.
Jone Riksusta -hahmo seikkailee nyt teatterin lavalla.
Radio Novan Aamun jengi suuntaa tänään vihdoin kauan odotetulle landerallille. Landetäpinöiden lomassa Aki ja Minna pohtivat mm. onko ihmeaine sinkki, vai perus keltainen Jaffa parempi flunssan taltuttamiseen. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Eero Aho ei ole halunnut näytellä televisiosarjoissa. Nyt hänet kuitenkin nähdään uuden Koskinen-rikossarjan pääroolissa. Keskusteltuaan poliisien kanssa Aho huomasi, että näyttelijän ja poliisin ammateissa on paljon yhteistä.
Aho on ollut nykyisessä suhteessaan vuodesta 2013.
Herold ilmoitti vastikään, että on saanut kaksoset vaimonsa Pauliinan kanssa.
Herold ilmoitti kesäkuussa, että hän ja aviopuoliso Pauliina ovat saamassa kaksoset. Nyt vauvat ovat syntyneet.
Radio Novan Aamussa Minna tarjoaa rypäleitä Akistoteleen kölliessä marmoripedillä filosofisessa mielentilassa. Laulu- ja tanssikiellon poistuttua on aika iskeä Seija Simolat tulille ja ottaa juna Turkuun. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Monet keskustelijat ovat sitä mieltä, että miehen pitäisi jatkaa suhdetta.
Verohallinto kertoo tiedotteessaan, että 970 000 palkansaajalla tuloraja on ylittymässä.
Aina avioliitto ei ole auvoinen ja tie onneen.
Elokuun veronpalautuksille tilinumero täytyy ilmoittaa tänään tiistaina.