Tero Tiittanen ja hänen tyttöystävänsä Emma kertoivat ystävänpäivän kunniaksi, kuinka heidän suhteensa alkoi. Pariskunta luki hauskat viestit häpeästä huolimatta.
Herra Ylpön uusin albumi on puhdasverinen erolevy, josta katkeruus on kuitenkin jätetty pois. Miestä ei pelota julkaista raadollisen rehellisiä kappaleita.
Hiuspannat ovat vallanneet muotikaupat.
Skodakuskit ovat takakireitä setämiehiä, Saab -kuski on akateeminen ja Nissaneissa kuunnellaan aina Retroperjantaita. Vai miten se nyt meni? Anssin seurana studiossa tuottaja Piipari.
Mustavalkoinen yhdistelmä toimii aina.
"Terve" lienee Ismo Laitelan yleisin repliikki.
Marianna Stolbow on nähty suosikkiohjelmassa usealla kaudella.
Samsungin uutuus-tv on suunniteltu somesisältöjen ehdoilla.
Ruudut ovat nyt iso hitti.
Juontajakaunottaren tuore aviomies on myös tuttu televisiosta.
Novan Aamussa on suuri paljastus, kun Minna kertoo antautuneensa Keijon kovaan syleilyyn. Aki puolestaan kertoo miksi hänellä on rasvatuubi mukanaan studiossa. Kuuntele Aamun parhaat palat tästä!
Kappale kantaa nimeä Tyhjään kotiin.
Minna kysyy Akilta jokavuotisesta joulukalenterista ja studioon saadaan myös kuulijapuhelu tästä. Kuulija on nähnyt unta Akista ja Kanki on juhlakunnossa. Parhaat palat tästä.
Aki ja Minna miettivät Linnanjuhlien teeman hieman uusiksi ja viikon polttava puheenaihe, tulo- ja verotiedot tottakai puhuttavat. Käy myös ilmi että Mäkisellä on syöty kuormasta ja huomenna se viimein tapahtuu, studioon saadaan karismaa. Mistä oikein on kyse, kuuntele se tästä.
Eksä lainasi Rachelilla rahaa ja näin hämmentävä tapahtumaketju sai alkunsa.
Pitt on kertonut, että repsahti juomaan avioeron takia.