Kuva: All over press

Jasper Pääkkönen jatkaa Hollywood-valloitustaan - sai roolin huippuohjaajan tulevasta elokuvasta

13.03.2019 12:00 - Niki Miettinen

Ohjaaja Spike Leen uusi elokuva keskittyy Vietnamin sodan veteraaneihin.

Arvostettu elokuvaohjaaja Spike Lee, 61, on tekemässä Netflix-suoratoistopalvelun kanssa elokuvaa nimeltä Da 5 Bloods, jossa nähdään myös suomalainen Jasper Pääkkönen, 38. Ohjaajan uusi elokuva kertoo neljästä afroamerikkalaisesta Vietnamin sodan veteraanista, jotka palaavat Vietnamiin etsimään kadonneita sotatovereitaan ja haudattua aarretta. Leffan sankarit joutuvat taistelemaan muita ihmisiä vastaan samalla, kun yrittävät selvitä Vietnamin karussa luonnossa.

Pääkkösen roolista uudessa elokuvassa ei ole vielä tarkempia tietoja, koska elokuva on vasta tuotannon alkuvaiheissa Deadline-julkaisun mukaan.

Pääkkönen ja Lee ovat aikaisemmin tehneet yhteistyötä viime vuoden BlacKkKlansman-elokuvassa, joka voitti elokuva-alan arvostetussa Oscar-gaalassa parhaan sovitetun käsikirjoituksen palkinnon.  Samasta leffasta Lee oli värvännyt mukaan myös näyttelijät Isiah Whitlock Jr:in, 64, ja Paul Walter Hauserin, 32.

Uusi Da 5 Bloods -leffa on ohjaajan ja suoratoistopalvelun neljäs yhteistyö, koska hän on aikaisemmin käsikirjoittanut, ohjannut ja tuottanut Netflixille sarjoja sekä yhden elokuvan.

Lue myös: Jasper Pääkkönen on nyt kiinnostavin suomalaisnimi maailmalla - näin hän on muuttunut!

Lue myös: Jasper Pääkkönen julkaisi videon Oscar-gaalan kulissien takaa - suomalaisuus isosti esillä

Lue myös: Donald Trump suuttui elokuvaohjaajan kiitospuheesta: "Rasistinen hyökkäys presidenttiä kohtaan"

Lähde: Deadline

Kilpailut

Uusimmat