Kuva: YouTube

JVG:n uutuuskappaleessa muistellaan vuoden 1995 kultahuumaa - mukana myös Vesala

06.11.2017 11:30 - Reija Saarinen

Kappale kuullaan 95-elokuvassa.

Joulukuussa ensi-iltansa saavasta 95-elokuvasta on julkaistu musiikkivideo.  95-elokuvan virallinen tunnuskappale on JVG:n (Feat. Vesala) Hombre, jonka musiikkivideolla liikutaan kultahuumasta tutuissa maisemissa ja nähdään ennennäkemätöntä materiaalia elokuvasta.

Kaksikko on oiva valinta tunnusbiisin tekemiseen. Molemmat miehet ovat nimittäin innokkaita urheilijoita.

VilleGalle pelasi jääkiekkoa Jokereissa A-junioreihin asti kunnes musiikkiura vei mennessään. Jalkapallo on taas ollut aina enemmän Jaren juttu. Silti kumpikin miehistä muistaa tarkalleen, miltä 95-voitto tuntui.

- Maailmanmestaruuden jälkeisenä päivänä laulettiin koulussa ”Suomi on uusi maailmanmestari”. Vaikka oltiin vasta tokalla luokalla, niin sitä ei unohda koskaan, Jare ja VilleGalle muistelevat 7.5.1995 jälkeistä koko maan vallannutta kultahuumaa.

Hombre-kappaleella vierailee myös Paula Vesala. Vesalalle kappale kertoo siitä, kuinka ystävät tukevat toisiaan vaikeinakin aikoina.

- Hombre kuvaa mulle sitä, kuinka ystäväporukassa on vuosien mittaan muodostunut joukkuehenki, jossa jokainen on yhtä tärkeä osa jengiä. Se kertoo sisaruudesta ja veljeydestä.

Kappaleen pääset kuuntelemaan alta.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat