Kuva: Marjo Kiljunen

Ex-missin rämäpäisyys kiehtoo Duudson-Jukkaa: "Meinaamme jäädä hänen jalkoihinsa"

17.09.2016 08:15 - Emmi Moilanen

Viihdeohjelma Possen kolmannella kaudella nähdään uuden ohjelmaosion lisäksi kaksi uutta kasvoa.

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén, 36, kertoo Radio Novan haastattelussa, että lauantaina 17.9. alkavan Posse-viihdeohjelman uutta kautta on valmisteltu jo hyvissä ajoin kuluneen kesän aikana.

Hildén kertoo myös, että Possen hurjapäinen ryhmä on saanut alkavalle kaudelle myös uutta vahvistusta. Entisen Miss Suomen Jenni Dahlmanin jäätyä pois ohjelman kolmannelta kaudelta, mukaan astuvat pitkän linjan viihdetaitelija Pirkka Pekka Petelius, 63, ja vuoden 2010 Miss Suomi Viivi Pumpanen, 28.

- Ajattelimme, että kolmannella kaudella otetaan kaikki käsijarru pois. Uusi vaihde silmään ja lisää vettä myllyyn, Hildén kertoo kasvaneesta Posse-ryhmästä.

"Aitaa kaatuu"

Jukka kuvailee, että tällä kaudella on koossa ryhmä, jolta löytyy runsaasti energiaa ja kilpailuviettiä niin paljon, että ”aitaa tulee kaatumaan”. Jo ennen uuden kauden alkua, Jukka osaa kuvailla, mitä Peteliuksen ja Pumpasen osalta katsojat voivat odottaa.

- En tiedä onko Pirkka-Pekalla ollut koko kuvausten aikana vielä vaatteita päällä, Hildén nauraa.

Pumpanen on myös ehdottomasti ottanut paikkansa Posse-ryhmän jäsenenä.

- Viivi on sellainen rämäpää ja eroottinen lataus siihen jengiin. Koko ajan miesten täytyy olla vähän varpaillaan, ettemme jää jalkoihin.

Näin ollen Hildéniltä voikin kysyä, että löytyykö Peteliuksesta ja Pumpasesta myös Duudson-henkeä?

- Ihan umpihullujahan he ovat. Siinä saa olla kyllä varuillaan ja pistää parastaan, Hildén toteaa.

Haastatteluja vapaapudotuksen aikana

Uudella kaudella nähdään myös Hildénin oma ja uusi osio, jossa mies pääsee haastattelemaan suomalaisia julkisuuden henkilöitä hyvin erikoisessa tilanteessa, nimittäin laskuvarjohypyn aikana.

- Kutsutaan sitä vaikka vapaapudotukseksi, jossa olen tehnyt syväluotaavia henkilöhaastatteluja, Hildén kertoo.

- Mielestäni laskuvarjohypyn aikainen vapaapudotus on loistava paikka punnita ihmisiä. Siinä ovat vitsit vähissä ja silloin saa ne vastaukset, jotka oikeasti tulevat sieltä syvältä sielusta.

Lue myös: Duudsonit-tähti rakennusprojektistaan: "Toteutin pitkäaikaisen haaveeni"

Kilpailut

Uusimmat