Possen Instagram-sivulle on ilmestynyt mystinen kuva.
Lamberg juonsi kesällä Radio Novan Aamu -lähetystä.
Kalle Lambergin Posse-televisiosarjan kausi on nyt taputeltu.
Viihdeohjelman neljäs tuotantokausi starttaa ensi syyskuussa.
MTV kertoo, että Williams nähdään ensi viikon Possessa suorassa lähetyksessä.
Hulvattomassa pelissä sanavalmiit juontajat vietiin epämukavuusalueelle - ja sen huomasi eeppisestä lopputuloksesta.
Viihdeohjelma Possen kolmannella kaudella nähdään uuden ohjelmaosion lisäksi kaksi uutta kasvoa.
Aamulla koettiin hyvin hämmentäviä hetkiä, kun Radio Novan lähetys katkesi kesken kaiken. Possen porukka oli saanut käsiinsä ulkolähettimen ja lukinnut itsensä jonnekin Helsingin Kaapelitehtaan uumeniin. Radiovaltaus hoidettiin bikinit päällä, ilkosillaan ja lusikallinen kanelia suussa.
Juontajat olivat täysin ällikällä lyötyjä, kun heidän lähetyksensä keskeytettiin aamulla aivan yhtäkkiä.
Tulevana lauantaina alkaa Possen kolmas tuotantokausi. Ohjelman uusi kasvo Viivi Pumpanen kertoo Radio Novan Iltapäivän haastattelussa, että heittäytyy ohjelman tekemiseen avoimin mielin.
Jukka Hildén kertoo, että stunttien tekeminen ei ole enää ihan samanlaista, kuin nuorena poikana. Asenne on kuitenkin yhä täynnä "positiivista anarkiaa".
Pirkka-Pekka Petelius oli yleisön toive mukaan ohjelmaan.
MTV3-kanavalla viikonloppu oli live-lähetysten juhlaa, kun ruudussa oli viikonlopun aikana kolme liveohjelmaa. Posse- ja Voitolla yöhön -ohjelmat esittivät viikonloppuna kauden päätösjaksonsa ja molemmat tekivät katsojaennätyksensä.
Televisiota katsellessa törmää kaksoisolentoihin, vai mitä mieltä olet näistä doppelgangereista?
Live-ohjelmien ystäviä hemmotellaan viikonloppuisin. Tällä hetkellä ruudussa pyörivät Posse ja Voitolla yöhön saavat seurakseen lauantaina alkavan Putouksen. Ruudussa nähdään paitsi Novan oma radiojuontaja myös Isac Elliot.
MTV:n perjantai-illan huipennus Posse saa nauruhermot väräjämään viikottain puolentoista tunnin ajan. Tämän viikon hauskimmat ja säväyttävimmät kohdat tarjoilemme alla!