Kuva: Numi Nummelin

Rakastettu Posse tulee taas - lue 6 hauskaa faktaa ohjelman historiasta

22.08.2022 10:15 - Lauri Kujanpää

Possessa jatkaa tänä syksynä tuttu seitsikko: Kalle Lamberg, HP Parviainen, Jarppi Leppälä, Viivi Pumpanen, Veronica Verho, Jaakko Saariluoma ja Aku Hirviniemi.

Viihdeohjelma Posse juhlii kymmenettä kauttaan kymmenellä jaksolla sekä ylimääräisellä Possen ja WWF:n tuottamalla erikoisjaksolla.

Juhlakauden kunniaksi luvassa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita sillä stuntit ja rallit palaavat.

Piilokamerat ottavat uusia kierroksia ja muun muassa Lakko, Herba, Jenni Dahlman ja Jarno Laasala pääsevät tekemään paluun ohjelmaan tietämättä siitä itse. Naurua ja jännitystä on luvassa, sillä livelähetyksiin on tulossa täysin uutta livesketsien muodossa.

Vieraina nähdään jälleen kerran joukko tuttuja nimiä, kuten muun muassa Anna Puu, Krista Pärmäkoski, Robin, Sean Huff, Petteri Koponen, Harri Syrjänen, Toni Wirtanen, Erin, Emma Kimiläinen, Heikki Sorsa, Peetu Piirainen, Jarkko Tamminen, Gasellit, Portion Boys ja kymmeniä muita.

Possessa jatkaa tänä syksynä tuttu seitsikko: Kalle Lamberg, HP Parviainen, Jarppi Leppälä, Viivi Pumpanen, Veronica Verho, Jaakko Saariluoma ja Aku Hirviniemi.

MTV on koonnut ohjelman historiasta muutaman mielenkiintoisen faktan. Voit lukea ne alta.

- Vuonna 2015 järjestetty MEGA Posse keräsi silloiseen Barona Arenaan 6000 hengen yleisön.

- Nykyistä julkkispiilokameraa on kiittäminen räppäri Cheekiä, joka soitti tuotantoyhtiölle vuonna 2015 ja sanoi haluavansa tehdä Sätkyukon. Tämän jälkeen Possessa on nähty liuta Sätkyukko-piilokameroita, joissa julkisuudesta tuttuja isoja nimiä pompsahtaa esiin yllättävissä paikoissa.

- Vuonna 2016 Jukka ja HP viuhahtivat, kun Robbie Williams oli vieraana ohjelmassa. Tästä innostuneena Robbie päätti myös laskea housunsa ja näyttää pyllyä kameralle. Tästä tallentui muutama sekunti ohjelman loppuun.

- Vuonna 2017 Viivi tapasi nykyisen aviomiehensä Possen Kultainen suihkuralli -kuvauksissa Tampereella. 

- Possessa on vuosien varrella nähty yli 1000 vierasta. Ahkerimmat vierailijat ovat olleet Robin ja JVG. Robin on ollut jokaisella kaudella mukana. 

- Jarppi ja HP ovat ainoat posselaiset, jotka ovat olleet jokaisessa lähetyksessä mukana.

Posse palaa MTV:lle perjantaina 9.9. kello 20 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa

Lue myös: Kalle Lamberg muistelee kiusallista tilannetta Possen lähetyksessä: 'Aloin tuntea kihelmöintiä alakerrassani'

Lue myös: Aku Hirviniemi imitoi tuttua ruutukasvoa - mukana myös ministeriksi sonnustautunut Kalle Lamberg

Kilpailut

Uusimmat