Kuva: Mikko Räsänen

Ikävä kommentti sai Janni Hussin tuntemaan itseinhoa: Olen vihannut reisiäni ihan ylipaljon

24.10.2017 10:50 - Henna Koste

Fitnesskaunotar Janni Hussi avautuu blogissaan ulkonäköpaineista.

Fitnessmallina tutuksi tullut Janni Hussi hymyilee ja sädehtii kuvissa itsevarmana. Kauniin kuoren alla voi kuitenkin olla epävarmuutta. Hän kertoo Idealistan blogissaan kamppailleensa ulkonäköpaineiden kanssa.

Vaikka hän rääkkäsi itseään salilla kisakuntoon, hän ei koskaan ollut tyytyväinen. Hän kertoo inspiroituneensa I love me -messuilla Vaakakapinasta, joka rummuttaa positiivisen kehonkuvan sanomaa.

"Kukaan ei voi tulla sanomaan sulle että “et sä voi kokea ulkonäköpaineita, koska näytät tolta”. Ne on niin subjektiivisa asioita, ettei kukaan muu kuin henkilö itse tiedä niistä mitään. Mä voin ainakin rehellisesti sanoa, että olen joskus vihannut reisiäni ihan ylipaljon. Joskus teininä mulle niistä huomautetiin ja ne kommentit muistan vieläkin huonona päivänä. Mä en kuitenkaan enää suostu vihaamaan vartaloani tai reisiäni, tai mitään muutakaan kohtaa itsessäni. Jos jotain, niin mun keho ansaitsee kaiken rakkauden ja hyvän kohtelun mitä mä vaan sille voin ikinä antaa. Samoin ansaitsee sun kehosi.", Hussi kirjoittaa.

Hän muistuttaa, että ihmiset ovat paljon muutakin kuin kuori. Hussin kirjoitus on hyvä muistutus siitä, että ikävät kommentit voivat jäädä mieleen pitkäksi aikaa ja varjostaa elämää.

Lue myös: IS: Janni Hussi on kyllästynyt miehiltä saamaansa kohteluun: "Toivon, että se loppuisi"

Lähde: Janni Hussin blogi

Kilpailut

Uusimmat