Vakavasti ylipainoinen nainen laihtui 115 kg - katso huima muodonmuutos

22.08.2017 23:15 - Katariina Auvinen

Elena Goodall söi lihavimpana aikana kolme isoa noutoruoka-annosta kerralla turruttaakseen nälkänsä.

Kun Australian Queenslandissa asuva Elena Goodall, 29, ylitti viime kuussa Cairnsin triathlonin maalin kuuden tunnin jälkeen, hän ei ollut tunnistaa itseään. Ainoastaan kaksi vuotta sitten Goodall sinnitteli elämässä kiinni. Hän oli vakavasti ylipainoinen ja painoi huimat 184 kg. Lääkärit olivat todenneet hänellä kakkostyypin diabeteksen sekä vakavan uniapnean, joka aiheutti hänelle hengityskatkoksia unen aikana. 

Lääkärit totesivat myös, että nuori nainen ei tulisi näkemään samalla menolla 40 ikävuottaan. Sillä hetkellä vasta 27-vuotias Goodall päätti, että hänen täytyy tehdä jotain kunnolleen. Nainen päätti mennä laihdutusleikkaukseen, jossa hänen vatsalaukkuaan pienennettiin. Goodall mietti myös, mikä voisi motivoida häntä kuntoilemiseen. Hän keksi triathlonin, joka pitää sisällään kolme urheilulajia, pyöräilyn, juoksun sekä uimisen. 

-Kun aloitin treenaamisen, en voinut edes sitoa omia kengännauhojani, koska olin niin lihava, Goodall kuvailee treeninsä alkuaikoja Cairns Post -julkaisulle. 

Nainen kuitenkin jatkoi sinnikkäästi treenamista ja alkoi saamaan tuloksia. Ensimmäisen triathloninsa hän suoritti noin vuosi leikkauksen jälkeen. Nyt luvassa oli Cairnsin triathlon, joka teki Goodallin tunteelliseksi. 

-Vanhempani olivat varmoja, että he menettäisivät minut. Nyt kun he näkivät minun ylittävän maaliviivan, olen varma että he ovat ylpeitä, nykyisin 69 kiloa painava Goodall iloitsi. 

Goodallin paino lähti nousuun siinä vaiheessa, kun nainen muutti pois kotoaan. Hän tapasi tilata pelkästään noutoruokaa, jota kului järkyttävän paljon viikossa. Lihavimpina aikoina Goodall söi kolme noutoruoka-ateriaa kerralla, jotta hän sai turrutettua nälkänsä edes hetkeksi. 

-Minulla on tunne, että mitä tahansa päätän tehdä, se on mahdollista. Pelastin käytännössä oman henkeni, Goodall kiteyttää. 

Lue myös: Suomalaisvaimo rakastui 120-kiloiseen mieheen: "Kaveri kysyi, miksi seurustelen lihavan kanssa"

Lähde: Cairns Post

Kilpailut

Uusimmat