Kuva: Fotolia

Nainen julkaisi järkyttävän videon ihosyövästään - syöpä tuhosi nenän vuodessa

08.08.2017 13:45 - Katariina Auvinen

Nainen otti kuvia omasta syöpäkamppailustaan ja kokosi sen videoksi.

Tennesseessä asuva Marisha Dotson, 28, huomasi nenässään punoittavan kohdan hieman yli vuosi sitten. Dotsonilla ei ollut terveysvakuutusta, joten hän meni ensin ilmaiselle klinikalle näyttämään nenäänsä. Sieltä kerrottiin, että nenässä oli vain tulehdus.

Punainen piste ei kuitenkaan pienentynyt vaan päinvastoin. Nenä turposi viikkojen saatossa niin paljon, että nuoren naisen piti käyttää koko palkkansa ja vielä lainata rahaa kaveriltaan rahaa, jotta tämä pääsi ihotautilääkärin pakeille. 

Lääkärikäynnillä selvisi, että Dotson kärsii aggressiivisesta ihosyövästä, joka pitäisi leikata mahdollisimman pian. Nainen kuvasi itseään vuoden ajan ja kokosi videon syöpätaistelustaan. Hän laittoi videon sivuille, jolla yksityiset henkilöt voivat pyytää rahoitusta. 

Vuoden aikana nainen joutui seitsemään massiiviseen leikkaukseen. Videosta käy ilmi, että vuoden aikana naisen nenäluuta jouduttiin poistamaan. Sen lisäksi hän menetti hampaita ja ihoaan silmän alapuolelta. 

Nyt Dotson kertoo päässeensä eroon syövästä. Lääkärit antoivat hänelle vain parinkymmenen prosentin mahdollisuuden selvitä. 

Lue myös: Nainen luuli kärsivänsä ärtyneestä suolesta - paljastui suolistosyöväksi

Lähde: Women´s Health

Kilpailut

Uusimmat