Kuva: Fotolia

10 minuutin tehotreenit kiireiseen arkeen - katso selkeät ohjevideot

25.07.2017 14:15 - Iiro Myllymäki

Jo kymmenessä minuutissa voit antaa tehokkaan treenin vaikka koko kropalle.

Hallitseeko arkeasi kiire ja tuntuuko siltä, että pitkiin treenisessioihin ei vain riitä aikaa? Olemme aiemmin kirjoittaneet, että jo kymmenen minuutin tehokas treeni voi olla riittävä tulosten saamiseksi. Nyt Elite Daily on koonnut yhteen kuusi ideaa kymmenen minuutin treeniksi. Ota inspiraatiota pikatreeneihin alta videoiden kera:

Vatsalihasten tehotreeni

Vatsalihasten treenaamiseen on olemassa muitakin liikkeitä kuin istumaannousu. Jo kymmeneen minuuttiin saa mahdutettua useita erilaisia vatsalihasliikkeitä.

Käsivarret kuntoon

Tämä käsivarsiin ja hartioihin keskittyvä treeni pitää sisällään muun muassa hauiskääntöjä ja punnerruksia.

Voimaa alakroppaan

Jo kymmenen minuutin treenillä voi pistää alakropan huutamaan hoosiannaa. Tämä treenivideo on keskittynyt neuvomaan, miten nopeassakin ajassa voi treenata jalkoja ja peppua.

Treeniä selälle

Selkätreeni ei vaadi välttämättä mitään erityisiä laitteita. Tämän videon treenin pystyt tekemään kahden painon ja jumppamaton voimin.

Kestävyyskuntoa nopeasti

Heti ei uskoisi, että kestävyyskuntoakin voi parantaa lyhyillä treeneillä. Alla oleva video kuitenkin osoittaa, että hyvän kestävyyskuntotreenin voi ahtaa kymmeneen minuuttiin. Varaudu intensiiviseen pomppimiseen!

Koko kropan treeni

Jo kymmenessä minuutissa pystyy pistämään koko kropan likoon. Tämä treeni pitää sisällään muun muassa kyykkyjä, lankutusta ja vatsalihastreeniä.

Lue myös: 11 minuutin tehotreeni parantaa notkeutta ja lisää voimaa - katso selkeä ohjevideo, joka motivoi

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat