Kuva: Shutterstock

Pariskunnat paljastavat hämmentävät ensikohtaamisensa: "Ajoin lähes hänen ylitseen"

15.06.2018 19:15 - Elisa Jalasjoki

Unelmakumppanin löytäminen on aina yllättävää ja ihanaa, mutta toisinaan rakkaus syttyy mitä ihmeellisimmissäkin tilanteissa.

Rakkaus saattaa syttyä jopa mitä yllättävimmissäkin tilanteissa, eikä omaksi kumppaniksi aina lopulta päädykään juuri sellainen henkilö, jollaista alunperin etsiskeli. Oman unelmakumppanin löytäminen ei siis vaadi rakkautta ensisilmäyksellä, vaan parisuhteen saattaa muodostaa lopulta jopa entisen vihamiehensä kanssa.

Brittilehti Daily Mail kokosi sivuilleen mitä hauskimpia ja yllättävimpiä tarinoita ihmisten kohtaamisista nykyisten kumppaneittensa kanssa. Mikroblogipalvelu Twitterissä jaetut tarinat naurattavat ja jopa hämmästyttävät. Alta pääset lukemaan, kuinka neljä naista kohtasivat omat kultansa.

Viestittelin puhelimellani ajaessani parkkipaikalla matkalla treffeille – ja lähes jyräsin komean miehen yli. Hätääntyneenä löin jarrut pohjaan ja mies tuli kohti ikkuunaani. Ajattelin että hän aikoo huutaa minulle, mutta sen sijaan hän kysyikin minua lasilliselle. Tein oharit alkuperäiselle treffikumppanilleni ja nyt olemmekin olleet yhdessä jo kahdeksan vuotta", kirjoittaa nimimerkki Trisha Mott. 

"Hän työskenteli sarjakuvaliikkeessä. En halunnut työskennellä hänen kanssaan, eikä hän minun. Kun minulle tarjottiin paikkaa samasta liikkeestä, hän lähestulkoon erosi tehtävästään, mutta lopulta kuitenkin jäi. Sinä päivänä, jolloin hän kehui Liisa Ihmemaassa -rintaneulaani, päätin antaa hänelle mahdollisuuden. Ystäviä olemme olleet jo vuosia, naimisissa vuodesta 2015", kertoo puolestaan Lisa Daly.

Kun olimme 14-15 -vuotiaita ja aloimme tapailla, äitini ei ollut asiasta järin innoissaan ja käski minun keskittyä kouluun poikien sijasta. Hän sanoi, että mikäli kyseinen poika olisi minulle se oikea, tapaisimme vielä. Yksitoista vuotta myöhemmin olemme tässä. Täytyy myöntää, että äiti tietää parhaiten”, hehkuttaa puolestaan Patricia Muruta Chabikuli. 

Hän jakoi Twitterissä selfien itsestään, jonka yhteinen tuttumme uudelleentwiittasi. Nähdessäni kuvan, ajattelin että 'Wau, onpa hyvännäköinen mies aikajanallani', joten hankin hänen numeronsa ja jo muutamaa viikkoa myöhemmin hän ajoi kahdeksan tuntia vain tavatakseen minut kasvotusten ensimmäistä kertaa. Olemme olleet yhdessä siitä asti", Mami Goya kirjoittaa.

Mikäli siis oma rakkaasi on vielä etsinnässä, antavat nämä neljä tarinaa ainakin voimia ja uskoa siihen, ettei koskaan voi tietää, missä oman kultansa kohtaa.

Lisää rakkausaiheisia juttuja löydät myös alta:

Lue myös: Miksi olet sinkku? Horoskooppimerkkisi paljastaa

Lue myös: Onko hän Se Oikea? Katso mistä tiedät, että hänestä kannattaa pitää kiinni

Lähde: DailyMail

Kilpailut

Uusimmat