Kuva: Fotolia

Haluaako kumppanisi erota sinusta? 5 muutosta, jotka näkyvät silloin tekstiviestittelyssä

24.10.2017 18:15 - Senja Rapila

Jos kumppani tuntuu etääntyvän pidemmällä aikavälillä sinusta tekstiviestitse, voivat vaistosi olla oikeassa. Ehkä hänellä on eroaikeita.

Millaisista tekstailuun liittyvistä merkeistä voit tunnistaa sen, jos kumppanisi miettii eroa? Voit lukea Elite Daily -sivuston julkaisemat merkit alapuolelta.

1. Hän ei viestittele enää niin usein

Jos olette viestitelleet aiemmin suhteenne aikana koko päivän, vaihtaneet kuulumisia ja tekstanneet mitättömimmistäkin asioista, ja yhtäkkiä hänen tekstiviestikäytöksensä muuttuu radikaalisti, voi kyseessä olla ongelma.

Jos sinusta tuntuu siltä, että kumppanisi vetäytyy enemmän eikä juttele enää niitä näitä sinulle päivän aikana, se voi kertoa siitä, että hän haluaa vetäytyä kauemmas sinusta ja tehdä sillä alustavaa tilaa eropuheille.

2. Hänen tekstiviestirutiininsa muuttuvat

Jos huomaat hänen tekstiviestirutiineissaan muutoksia, kannattaa asia ottaa pohdinnan alle. Jos hän on viimeisen puolen vuoden - tai useampien vuosien - aikana laittanut joka aamu sinulle viestin, jossa hän toivottaa hyvää huomenta, ja se yhtäkkiä katoaa arjestanne, on hän todennäköisesti kuihduttamassa suhdettanne.

3. Viestiin vastaaminen kestää pidempää

Yksinkertaista: jos kumppanisi on aiemmin vastannut aina salamannopeasti ja huomaat, että nykyään saat joka kerta odottaa tekstiviestiin vastausta jopa tuntien ajan, kertoo se huonoja uutisia sinulle ja suhteellenne. Ehkä hänen kiinnostuksensa alkaa olla lopahtamassa.

4. Hänen vastauksensa lyhenevät

Vaikka kumppanisi tekstailisi sinulle vielä yhtä usein kuin aiemminkin, voi olla, että hänen vastauksensa lyhenevät kuitenkin radikaalisti. Ehkä hän vastaa yhdellä lauseella, sanalla, hymiöllä tai ei kysy enää sinulta mitään vastakysymyksiä. Näin hän yrittää kuihduttaa keskustelun omalta osaltaan, jotta se ei enää jatkuisi.

5. Viestin sävy muuttuu

Viimeisin varoitusmerkki on viestin sävy, jonka muuttuminen tietää ongelmia. Mikäli flirttaileva, leikkisä sävy viesteissä muuttuu suoraksi ja vakavaksi, on kyse hänen tunteidensa kylmentymisestä.

Ihmiset, jotka haluavat erota, luovat väliä itsensä ja kumppaninsa välille keinolla millä hyvänsä. On vaikeaa leikkiä olevansa onnellinen, varsinkin kun oma kumppani tuntee sinut parhaiten. Tämän vuoksi viestien lyheneminen, suoraan asiaan meneminen ja niiden vähentyminen ovat keinot, jolla eroajatuksia hautova kumppani tekee sitä alustavaa etäisyyttä välillenne.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Naiset paljastavat suurimmat salaisuutensa: "Minulla on toinenkin lapsi"

Lue myös: Onko seksielämäsi täydellistä? Merkit, joista tiedät olevasi onnekas

Lue myös: Älä pidättele hajuja - ällöttävä tapa saattaakin olla parisuhteen pelastus

Kilpailut

Uusimmat