Kuva: Sara Taussi

Sini Sabotage ja Sergey Hilman raottavat yksityisyyttään podcastissaan: "Tämä on paras väylä sille"

01.09.2022 10:45 - Riia Frost

Sini Sabotagen ja Sergey Hilmanin podcast syntyi koronapandemian haasteiden jälkeen samppanjalasin äärellä.

Räppäri Sini Sabotagen ja reality-tähti Sergey Hilmanin yhteisestä podcastista julkaistiin avausjakso tänään 1. syyskuuta. Cheers to Ugly Me -podcastissa juontajat paljastavat itsestään rakastetut, vihatut, ihanat, hirveät ja naurettavat puolet.

Sanavalmiit juontajat kertovat podcastistaan tarkemmin Voice.fi:n haastattelussa. Hilman jopa paljastaa, miten hänen mummonsa on inspiroinut häntä sekä podcastin tekemisessä että hänen elämässään. Koko haastattelun voit kuunnella alta tai Podplaysta.

Cheers to Ugly Me -podcastin ideana on kirjaimellisesti näyttää keskisormea täydellisyydelle ja ylistää rumia puolia itsessämme. Ensimmäisen jakson keskustelunaiheita ovat muun muassa sokerideittailu, Sabotagen allerginen reaktio erään miehen parrasta sekä ihastuspelko. Hilman kertoo, että podcastin aloittaminen on ollut heidän molempien haaveensa jo pitkään.

- Tämä on ollut meidän suurin unelmamme koskaan, koska olemme molemmat aina pohtineet, että mitä voisimme tehdä. Esimerkiksi Sini on upea räppäri, laulaja ja artisti ja minä taas olen…

- Homo, Sini lisää hetken hiljaisuuden jälkeen, jolloin molemmat alkavat nauramaan.

- Sori, oli pakko sanoa se, koska olimme juuri keskustelleet siitä äsken, Sabotage lisää nauraen.

Energiset ystävykset ovat tunteneet toisensa pari vuotta ja he aikovat tutustua toisiinsa entistä paremmin podcastin aikana. Hilman kertoo, että he tapasivat toisensa koronapandemian haasteellisina aikoina ja päätös yhteisen unelman toteuttamisesta tehtiin samppanjalasin äärellä. 

- Menetimme työmme, harrastuksemme, asuntomme ja kaiken. Sitten, kun aloimme taas saada keikkoja ja saimme elämämme takaisin rullaamaan, istuimme Sinin luona ja joimme samppanjaa. Puhuimme siitä, että ”näiden vastoinkäymisten seurauksena olemme kuitenkin tällaisessa asemassa ja meillä on upeita saavutuksia”. Mutta miten olemme päässeet tähän? Olemalla todella rumia kaikin puolin, Hilman avaa.

- Tavallaan se kaiken summa on se, mitä me nyt teemme, ja miksi olemme tässä. Tämä on tavallaan sellainen hurraahuuto ja fiilistelemme sitä, että tämä matka on ollut pitkä, mutta nyt on hyvä olla, Sabotage lisää.

Yksityisyyden raottaminen on myös hyvä asia

Molemmat ovat aina olleet erityisen tarkoja yksityisyydestään, mutta silti ystävykset päättivät tehdä podcastin, jossa puheenaiheet menevät syvälle heidän ihojensa alle. Vaikka samalla se on erittäin jännittävää, on Sabotage erityisen innoissaan siitä, että hän pääsee omilla sanoillaan kertomaan itsestään ilman, että media tai kukaan muukaan vääristelisi niitä.

- Maailma on muutunut siihen, että sinun pitää olla avoin ja tavallaan alasti kaikkien edessä asioittesi kanssa. Niin tämä on paras väylä sille. Kukaan ei ole muokkaamassa sitä, mitä sanot tai nostamassa sieltä yhtä lausetta esiin, vaan saat vain suoltaa omien sanojesi kautta kaiken ulos. Se on mielestäni paras väylä tehdä niin kuin myös se, että annat itsestäsi pieniä palasia, joista kuka tahansa voi vääntää mitä vain, Sabotage korostaa.

- Tässä tulee kaikki ulos pitkän kaavan kautta, että yrittäkääpä siitä lähteä muokkaamaan. Good luck with that, Sabotage lisää.

Hilman taas vitsailee, että hän on itse ollut fyysisesti alasti joka paikassa, joten nyt hän haluaa podcastin avulla todistaa muille, että hänessä on paljon muutakin.

- Ihmisillä on todella paljon ennakkoluuloja minua kohtaan. Minusta tuntuu pahalta lukea Jodelia ja Vauva.fi:tä, joissa henkilöillä on minusta mielipiteitä, jotka eivät edes pidä paikkaansa. Mutta ymmärsin, että olen rakentanut niin suuret seinät itseni ympärille, ettei heillä ole mahdollisuutta päästä lähelleni. Ajattelin, että ”mitä minun täytyisi tehdä, että suuri massayleisö, joka haluaa tietää minusta enemmän, pääsisi tutustumaan aitoon Sergeyhin?” Sen ajatuksen kautta tulin sitten tähän podiin, Hilman kertoo.

Lopuksi podcastin teemaa kunnioittaen toimittaja pyysi juontajia nimeämään itsestään yhden piirteen, joka ei ole niinkään kaunis, mutta josta he ovat kuitenkin ylpeitä.

- Minulla on ehkä sellainen tietynlainen laiskuus. Kaikki aina sanovat, että ”nerokkaimmat ihmiset ovat myös laiskoja”. Yritän aina tarttua siihen sanomalla esimerkiksi, että ”kämppäni on aivan päin helvettiä, mutta se johtuu siitä, että olen niin nero”, Sabotage sanoo humoristisesti.

- Minun hirveä puoleni, josta olen todella ylpeä, on, että olen työmyyrä. Voin tehdä töitä 24/7, Hilman pohtii.

Haastattelussa ystävykset paljastavat myös heistä pyörivät ennakkoluulot, joiden rikkomista he odottavat eniten. Koko haastattelun voit kuunnella artikkelin alusta tai täältä.

Mikäli sinua jäi kiinnostamaan Sabotagen kertomus hänen kummallisesta allergisesta reaktiostaan, voit kuunnella koko tarinan Cheers to Ugly Me -podcastista alla näkyvästä linkistä tai Podplaysta.

Cheers to ugly me -podcastin ensimmäinen jakso julkaistiin 1. syyskuuta. (kuva: Sara Taussi)

Voice.fi, Podplay, Radio Nova ja Iskelmä ovat kaikki osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Henna Kalinainen joutui perheensä kanssa autokolariin - "Tällä kertaa minulla oli turvavyö"

Lue myös: Kuinka pitkään bilettäminen voi olla elämäntapa? Pitkän linjan elämäntapajuhlija kertoo oman näkemyksensä

Kilpailut

Uusimmat