Kuva: Shutterstock

Joulupuu-live virittää sinut joulutunnelmaan - suoraa lähetystä voit katsoa ympäri vuorokauden

30.11.2018 13:08 - Emmi Moilanen

Joulupuu-live on käynnissä aina tapaninpäivään saakka.

Joulukuun kunniaksi Radio Nova järjestää Joulupuu-liven, jota voit seurata ympäri vuorokauden aina tapaninpäivään saakka. Lähetyksen keskiössä on nimensä mukaisesti studioon pystytetty joulupuu, jonka ympärillä sattuu sekä tapahtuu pitkin päivää ja radiolähetyksiä.

Luvassa on odottamattomia esiintymisiä, yllätyksiä ja hassuttelua joulunodotuksen hengessä. Joulupuu yllyttää myös radiojuontajat erilaisiin haasteisiin, joiden etenemistä voit seurata Radio Novan ja Joulupuu-live -lähetyksen kautta.

Radio Novan vastaava tuottaja Petra Piipari kertoo, että Joulupuu tuo yhteistä tekemistä koko radiopäivälle kellonajasta riippumatta.

- Koko ajan joulukuusen ympärillä ei tietenkään tapahdu, mutta kun vähiten sitä odottaa, viereen voi vaikka istahtaa joku eturivin artisti glögittelemään.

Joulukuusen tarkistavat ensimmäisenä joka päivä Radio Novan Aamun Aki Linnanahde ja Minna Kuukka. Yön aikana oksille on voinut ilmestyä tehtäviä, yllätyksiä, tervehdyksiä – mitä vain.

- Kapula kulkee sitten läpi kaikkien ohjelmien. Kuulija pääsee mukaan joulupuuhun niin radion, joulupuu -liven kuin sosiaalisen median kauttakin. Myös kilpailuja on luvassa, Piipari paljastaa.

Pääset katsomaan suoraa lähetystä alta. Lähetys jatkuu ympäri vuorokauden tapaninpäivään saakka.

Maksimoi joulutunnelmaan virittäytyminen ja kuuntele samalla Radio Novan jouluradiota tästä. Jos käytät mobiililaitetta, lataa Radio Play -sovellus täältä ja voit aloittaa kuuntelun.

Lue myös: Nam! Jos kaipaat modernia jouluherkkua, kokeile Pinterestin suosituinta keksireseptiä

Lue myös: Oletko syntynyt joulukuussa? 6 syytä, miksi se tekee sinusta erityisen

Kilpailut

Uusimmat