Kuva: Shutterstock

Oletko syntynyt joulukuussa? 6 syytä, miksi se tekee sinusta erityisen

23.11.2018 10:15 - Henna Koste

Joulukuussa syntyneet ovat monella tapaa erityisiä.

Jos juhlit pian syntymäpäivääsi, olet onnekas. Joulukuu on täynnä juhlia ja myös sinun tärkeä päiväsi sujahtaa sopuisasti kalenteriin. Syntymäajankohtasi on antanut sinulle ehkä paremman lähtölaukauksen elämään kuin olisit uskonutkaan. Lue kuusi syytä. 

Monta syytä juhlaan

Joulukuussa on monia juhlan aiheita; itsenäisyyspäivä, joulun pyhät ja uusi vuosi. Joulukuussa syntyneitä haastatellessa jopa 27 prosenttia on sanonut, että juhlapäivien päällekkäin meneminen ei häiritse heitä. Silloin voi saada jopa isomman lahjan kerralla.

Vasenkätisiä

Wienin yliopiston tutkimuksen mukaan marras-, joulu- ja tammikuussa syntyneet miehet ovat todennäköisimmin vasenkätisiä. 

Todennäköisesti aamuihmisiä

Joulukuussa syntyneet ovat todennäköisemmin aamuihmisiä ja he heräävät aikaisin. 

Hyvä koulumenestys

Voi helposti ajatella, että on ennemmin epäonnea olla luokkansa nuorin. Tutkimukset kuitenkin osoittavat, että nuoremmat oppilaat menestyvät oikein hyvin.

Pitkää ikää

Journal of Aging Research -lehden julkaisemassa tutkimuksessa kerrottiin, että joulukuussa syntyneet elävät pitkään. Heidän täytyy odottaa syntymäpäiväänsä koko vuosi, mutta niitä on paljon luvassa. 

Hyviä piirteitä

He ovat joko kauriita tai jousimiehiä. Jousimies tunnetaan auttavaisena, idealistina ja hilpeänä tyyppinä. Kauriit taas ovat vastuuntuntoisia, kurinalaisia ja he haluavat tehdä kaiken hyvin.

Lähde: Good Housekeeping

Lue myös: Nam! Jos kaipaat modernia jouluherkkua, kokeile Pinterestin suosituinta keksireseptiä

Kilpailut

Uusimmat