"Sankarimme, maailman paras aviomies ja isä, sinä merkitset meille niin paljon", Johanna kirjoittaa somessa.
Tänään on Kimmon syntymäpäivän aattoaamu! Syntymäpäiville on tulossa vieraita lausumaan runoja ja aamiainenkin on katettu valmiiksi. Minna pohtii, minkälaista olisi asua talossa, jossa Popeda on perustettu?
Havis Amanda saa siirtyä, Suvi ehdottaa sen tilalle lasten kiipeilyverkkoa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa tapetilla on iltapäivälehtienkin noteeraama salaattibaarikäyttäytyminen. Eskon viiskymppiset häämöttävät syksyllä, miten hän on aikeissa juhlistaa merkkipäiväänsä? Minkälainen arkeologinen sopimus löytyy Hämeenlinnasta? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Brown vietti syntymäpäiviään viime sunnuntaina.
Aikoinaan Tangomarkkinoilta ponnistanut Vikman on tänä päivänä yksi Suomen suosituimpia artisteja.
Jere Tiihosen yhteiskuva veljensä kanssa vie suoraan kesätunnelmiin.
Näyttelijän syntymäpäiväkuvat leikittelevät 07 ja kultasormi -elokuvan teemalla.
Anssi Kelan saama lahja sai monet Star Wars -fanit kateellisiksi.
Esko pitää sinulle seuraa Suvin vielä lomaillessa. Hän kysyy kuuntelijoilta niitä pieniä valkoisia valheita, joita on joskus tullut lipsautettua. Linjat käyvät myös kuumina, kun puhutaan humalaisista, anteeksi antamisesta, sekä oudoista paikoista rakastua. Nuori yrittäjäsielu Eemeli myös sulattaa Eskon sydämen teollaan.
Radio Novan Iltapäivän Mahtavassa marraskussa juhlitaan tänään Mikko Suursalmen syntymäpäiviä!
Oliver näyttelee sarjassa Toivoa.
Radio Novan Kesäaamussa keskustellaan suorituspaineista kesälomalla. Esko ja Suvi myös käyvät läpi painajaismaisia sisustuselementtejä. Kesäaamun vieraana on tänään Antti Ketonen. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!
Radio Novan Aamussa on 5vee juhlahumua! Millaisia puheita kuullaan ja mikä on iltapäivän lahja Akille ja Minnalle? Lisäksi puhelimessa MasterChef Vip:n voittaja. Kuuntele parhaat palat tästä!
Suosikkilaulaja otti ilon irti karanteenisynttäreistään.
Radio Novan Aamussa Aki kieltää kivenkovaa autokuumeensa ja Minna miettii nimiä. Parta-Markuksella on synttärit ja puheissa vilahtaa myös Pamela, kuuntele parhaat palat tästä!
Novan Aamussa tutustutaan Akin herkkiin aisteihin ja Kuukan logiikkaan. Minna on törmännyt kauppareissullaan järkytykseen ja Aki saa kuulijoilta diagnoosin itsestään.