Kuva: Fotolia

Ensihoitaja toppuuttelee nopeaa laihdutusta - "Et tule ikinä olemaan tyytyväinen vartaloosi"

28.12.2017 15:15 - Katariina Auvinen

Riley Hemson julkaisi Instagramissa kuvan, jonka viereen hän kirjoitti tärkeän viestin.

Se on vain totta, että iso osa ihmisistä aloittaa uuden vuoden kunniaksi kuntokuurin. Joillain se loppuu parin viikon jälkeen, mutta toisilla kuntoilusta tulee elämäntapa. Elämäntavaksi se muuttui ensihoitajana työskentelevälle Riley Hemsonille, joka halusi julkaista kehopositiivisen viestin kaikille kehostaan epävarmoille ihmisille. 

Hemson on dokumentoinut Instagramissa laihdutustaan jo kahden vuoden ajan. Tulosta on syntynyt, mutta Hemson on ollut maltillinen sekä armollinen itselleen. Hän julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa alusvaatteisillaan. Kuvan viereen hän oli kirjoittanut hienon viestin. 

"Tämä vuosi on ollut itsensä rakastamisen vuosi. Muutaman kilon tiputtaminen muuttuikin matkaksi tavoitella terveyttä, rakkauta ja iloa. Haluan sanoa, että jos olet aikeissa pudottaa painoa niin, että olisit tyytyväinen vartaloosi, et tule ikinä olemaan. 

Rakasta sen sijaan kehoasi niin paljon, että haluat ravita sitä niillä terveellisillä ravintoaineilla, joita kehosi tarvitsee. Rikasta tätä matkaasi vihan sijaan rakkaudella. Kaikki muu loksahtaa silloin paikoilleen. 

Tänä vuonna olen todellakin oppinut tuon ja se muutti koko elämäni. Et tule näyttämään idoliltasi, koska idolisi on aivan eri ihminen. Sen sijaan voit näyttää parhaimmalta itseltäsi. 

Muista, että sinussa on niin paljon muutakin kuin terveytesi. Sinut määrittelee se, miten kohtelet muita, miten naurat, käyttäydyt tai iloitset. Muista tämä." 

Hemson on ennenkin ottanut kantaa laihdutukseen. Hänen tärkein viestinsä on, että laihduttaminen ottaa aikaa. Sitä ei pitäisi tehdä lyhyessä ajassa, vaan lempeällä kädellä. 

Lue myös: Kannattaako banaaneja syödä, jos yrittää laihduttaa? Asiantuntija vastaa

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat