Suositun tubettajan hurja lupaus: Ostaa yhdelle onnekkaalle mitä tahansa - katso, miten osallistut

02.01.2017 08:04 - Rea Tallgren

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa, eikä rajoitteita ostoksista ole.

Cian Twomey on noussut hurjaan tietoisuuteen viimeisen vuoden aikana. Videoillaan Twomey esittää usein kahta roolia; omaa itseään sekä tyttöystäväänsä Emilyä. Nuoren miehen videot ovat helposti samaistuttavia kaikille parisuhteessa oleville, ja kenties juuri sen takia niistä onkin tullut niin suosittuja. 

Sympaattinen Cian saa faneilta usein lahjoja, joita hän avaa kameran edessä. Nyt Twomey on halunnut antaa faneilleen jotain takaisin. Hän hehkuttaa tuoreessa Instagram-julkaisussaan vuoden 2016 olleen mahtava ja kertoo sen olevan seuraajiensa ansiota. 

"Nyt haluankin antaa jotain takaisin", mies kirjoittaa. 

Hän lupaa ostaa yhdelle onnekkaalle netistä mitä tahansa, oli sivusto sitten eBay, Amazon, tai mikä tahansa muu. Osallistua voi tykkäämällä Twomeystä Instagramissa ja kommentoimalla hänen kuvansa alle neljän ystävän nimen täggäämällä. 

Kuka tahansa voi osallistua - ja ainakin mikäli Twomeytä on uskominen, myös voittaa. Aikaa osallistumiseen on viikon verran. Kilpailua kylläkin riittää; yhdeksässä tunnissa kuvan alle on jätetty lähemmäs 15 000 kommenttia. 

Kilpailut

Uusimmat