Kuva naispoliisin rankan työvuoron päätöksestä leviää - pystytkö lukemaan itkemättä?

05.09.2016 12:15 - Senni Loikala

Aviomies kertoo, ettei ole koskaan nähnyt vaimoaan yhtä kauniina, kuin erään poikkeuksellisen rankan työvuoron aikana otetussa kuvassa.

Brittiläinen aviomies Brian Burton jakoi viime viikolla Facebook-sivullaan valokuvan poliisina työskentelevästä vaimostaan, joka piti sylissään nukkuvaa, vain kuukauden ikäistä tyttövauvaa. Kuva lähti oitis leviämään netissä, koska tarina sen taustalla on äärimmäisen surullinen.

Viime yönä vaimoni Michelle ilmoitti minulle, että hän pääsisi töistä kotiin vasta myöhään, koska hän joutui selvittämään tapausta, jossa molemmat vanhemmat olivat ottaneet yliannostuksen huumeita, ja heillä oli neljä pientä lasta.

Michelle kertoi, että lasten isä oli kuollut yliannostukseen ja äiti oli kriittisessä tilassa. Vaimoni oli loppuyön pitämässä huolta näistä pienistä lapsista. Hän pääsi kotiin neljältä aamuyöllä. En ole koskaan nähnyt häntä yhtä kauniina, kuin tässä kuvassa. Hän on uskomaton nainen.

The Birmingham News uutisoi, että samassa huoneistossa yliannostuksen ottaneiden vanhempien kanssa oli heidän neljä lastaan: 7-vuotias tyttö, 3-vuotias poika, 2-vuotias poika ja kuukauden ikäinen tyttövauva, joka näkyy nettihitiksi nousseessa kuvassa.

Perheen isä oli menehtyessään 30-vuotias. Äiti löydettiin tiedottomassa tilassa sohvalta, ja hänet vietiin sairaalaan. Lapset olivat peloissaan asunnossa, kun poliisit tulivat paikalle.

- Poliisin työ on todella raskasta ja vaativaa. Törmäämme usein tilanteisiin, jotka ovat todella traagisia luonteeltaan; erityisesti, jos niissä on lapsia mukana, poliisipäällikkö Ron Sellers Birminghamin poliisilaitokselta kertoo.

Katso koskettava päivitys alta.

Lähde: The Birmingham News

Lue myös: Anna-Maria, 26: "Huumeet olivat koko elämäni, kunnes oma diilerini teki minulle elämäni tarjouksen"

Lue myös: Poliisi varoittaa vaarallisesta leikistä: Lapset makaavat autotiellä

Kilpailut

Uusimmat