Vuodesta 2009 asti pyörinyt televisiosarja Poliisit lopetetaan. Ohjelman jatkaminen samanlaisessa muodossaan ei ole enää mahdollista oikeusasiamiehen ratkaisun takia.
Radio Novan Päivässä Niina kertoi oudosta mausta suussaan ja myös eräästä hieman henkilökohtaisemmasta falskaamisesta, johon myös kuulijat pystyivät samaistumaan. Keski-Suomessa eletään kuin Häjyt konsanaan, sillä poliisi löysi pysäytetystä autosta suuren erän mahdollisesti väärennettyä koskenkorvaviinaa. Studiossa vieraili myös kesällä Olympiastadionin valloittava tinakenkäkuningatar Kaija Koo. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Aamussa ruoditaan kiimaisia poliiseja ja pohditaan, onko viinipäivänseisaus jo mennyt? Minna paljastaa suomalaisten suosikki-irtokarkit, mutta mihin överiherkkuun Aki vetää rajan? Viikonlopun ruokavinkissä Parta-Markus kertoo, mitkä sienet maistuvat nyyteissä! Kuuntele jälki-istunto tästä!
Laukka vietti vastikään 52-vuotissyntymäpäiviään.
Argentiinalaiset poliisit olivat keksineet omasta mielestään erinomaisen syntipukin huumeiden katoamiseen liittyen.
Aviomies kertoo, ettei ole koskaan nähnyt vaimoaan yhtä kauniina, kuin erään poikkeuksellisen rankan työvuoron aikana otetussa kuvassa.
Poliiseissa ollaan Ivalon maalaiskunnan poliisin matkassa sydäntalvisena tiistai-aamuna. Tehtäviä siis riittää, mutta niistä huolehtii kovaksi keitetty poliisipari Minna ”rospuutto” Kuukka ja Ari ”nysvä” Hursti.