Tuomas Enbuske tekee Linnan juhlien suoraa lähetystä MTV.fi:hin

05.12.2014 11:23 -

Itsenäisyyspäivän Linnan juhlia voi seurata MTV.fin nettilähetyksessä 6.12.2014 kello 18.30 alkaen. Enbuske & Linnanahde Crew'n aamujuontaja Enbusken kanssa tunnelmia välittävät MTV:n Keijo Leppänen ja Kirsi Alm-Siira.

MTV.fi on tänäkin vuonna vahvasti mukana juhlimassa 97-vuotiasta Suomea. Suora nettilähetys yhdistää kättelyn, juhlahumun, haastattelut ja pukuloiston rennon juhlavaksi kokonaisuudeksi.

Myös katsojat voivat vaikuttaa lähetyksen sisältöön. Toiveet haastateltavista henkilöistä ja kysyttävistä kysymyksistä voi välittää Twitterissä Tuomas Enbuskelle (@TuomasEnbuske) tai hashtagilla #linnanjuhlat.

Lähetyksessä kuullaan tunnettujen viihdeartistien, poliitikkojen sekä muiden alallaan ansioituneiden ihmisten tunnelmia ja ajatuksia juhlinnan keskeltä.

Paluu remontoituun Presidentinlinnaan

Linnan juhlat palaavat tänä vuonna Presidentinlinnaan, jonka kaksi vuotta kestänyt peruskorjaus valmistuu. Alm-Siira, Leppänen ja Enbuske juonsivat myös viime vuoden juhlalähetyksen Tampere-talosta.

– Olen nyt ensimmäistä kertaa juhlissa Linnassa ja odotan sitä innolla. Kollegoilta olen kuullut, että tunnelma Linnassa on vieläkin tiiviimpi ja hikisempi kuin Tampereella, sanoo Kirsi Alm-Siira.

MTV:n suoran Linnan juhlat -lähetyksen juontotiimiin kuuluva Tuomas Enbuske kertoo, että itsenäisyyspäivän vastaanoton seuraaminen kuuluu hänen perinteisiinsä. 

– Se on minulle tärkeä juhla. Olen aina katsonut sen telkkarista, paitsi silloin kun itse olen ollut paikalla, hän selittää.

Enbuske oli mukana samalla kokoonpanolla tehdyssä lähetyksessä myös viime vuonna, kun juhlat järjestettiin Tampere-talossa.

– Tampereesta huolimatta kaikki sujui viime vuonna hyvin. Ja pirkanmaalaiset oluet olivat myös hyviä. Muistaakseni, hän heittää.

Keijo Leppänen lupaa, että MTV.fin tiimi vetää hihasta kaikkia vuoden merkittävimpiä ja kiinnostavimpia henkilöitä.

– Linna on niin pieni, ettei siellä kukaan pääse mediaa pakoon eikä kovin moni haluakaan. Me vedämme hihasta kaikkia vuoden merkittävimpiä henkilöitä.

Linnan juhlien uutisointia voi seurata osoitteessa mtv.fi/linnanjuhlat. Sivustolta löytyy kaikki juhlien valmisteluista itse illan tapahtumiin ja jälkipeleihin sekä tietysti kiinnostavimpien vieraiden kuulumiset. Sivustolla voi myös äänestää Linnan kuningatarta.

Linnan juhlat 2014 suorana MTV.fissä 6.12.2014 kello 18.30-21.55.

Lisää aiheesta:

Radio Nova juhlii itsenäisyyspäivää suomenkielisellä musiikilla

(Radio Nova, MTV)

Kilpailut

Uusimmat