Tutustu luovimpiin suomalaisiin – luovin valitaan huikeassa Slush-tapahtumassa

15.11.2014 12:20 -

Radio Novan Konttori ja Radio Nova liikenteessä ovat esitelleet marraskuun alussa kymmenen luovinta suomalaista. Nyt voit kuunnella kaikki haastattelut ja tutustua luovimpiin suomalaisiin! 

Marraskuun 18.-19. marraskuuta kasvuyritykset, sijoittajat ja media kokoontuvat Messukeskukseen kansainväliseen kasvuyritys- ja teknologiatapahtuma Slush-konferenssiin. Radio Nova ja MTV ovat jälleen vahvasti mukana Slushissa. Slushissa palkitaan myös luovin suomalainen, jota Radio Nova on hakenut yhdessä Huomenta Suomen kanssa marraskuun alussa.

Tässä kaikkien ehdokkaiden haastattelut! Voit tutustua Slush-tapahtuman järjestäjien valitsemiin finalisteihin osoitteessa www.luovimmatsuomalaiset.fi. Twiittaa aiheesta hashtagilla #rohkeasuomi.

Simo Suoheimo - Ambronite

Uudenlainen ateriankorvike, Ambronite-juoma.

CosmEthics - Katariina Rantanen  

Rantanen on ideoinut kosmetiikkatuotteiden viivakoodeista tietoja nappaavan sovelluksen, johon voi lisätä hälytyksiä itselleen sopimattomista ainesosista.

Eniram - Jussi Pyörre 

Eniram on ohjelmistoalan yritys, jonka järjestelmä vähentää merkittävästi laivaliikenteen polttoainekulutusta.

Sarpaneva Watches - Stepan 

Vuonna 2003 perustetun Sarpaneva Watchesin johtaja, kelloseppä Stepan Sarpaneva.

South of North - Inari Virkkala

North of South pyrkii kehittelemään ekologisesti kestäviä rakennusratkaisuja köyhille alueille. Kollektiivin tähtäimessä on nimenomaan kehittyvien maiden elinolojen parantaminen.

Stylewhile - Jutta Haaramo

Stylewhilella voi löytää uusia mielenkiintoisia suunnittelijoita ja hahmottaa, miten eri suunnittelijoiden vaatteet sopivat yhteen. Samalla sovelluksen kautta voi myös ostaa vaatteita.

Sävelkello - Perttu Pölönen
Sävelasteikkoja ja sointuja näyttävän Sävelkellon keksijä Perttu Pölönen on vasta 18-vuotias nuorukainen. Sävelkello on voittanut vajaan vuoden sisällä monia palkintoja keksinnöllään.


Transfluent - Jani Penttinen 

Transfluent-palveluun voi kirjoittaa tarvitun tekstin ja Transfluentin yli 100 000 kääntäjää ympäri maailmaa kääntää tekstin halutulle kielelle.

Walkbase - Tuomas Wuoti

Walkbase seuraa ja analysoi ihmisten käyttäytymistä liikkeissä, mikä auttaa niitä kehittymään asiakkaitaan varten.



Beddit - Lasse Leppäkorki

Beddit mittaa ihmisen unenlaatua. Sovellus pisteyttää nukutut yöt muun muassa hengitystä ja pulssia mittaamalla.

 

Luovin suomalainen palkitaan Slush-konferenssissa raadin toimesta. Voit äänestää ja tutustua finalisteihin osoitteessa www.luovimmatsuomalaiset.fi. Twiittaa aiheesta hashtagilla #rohkeasuomi.

Radio Nova toteuttaa Sound of Slush -radiokanavan josta voi netin kautta kuunnella SLUSH-tapahtuman ajan Slushin tunnelmia englanninkielellä kaikkialla maailmassa. 

(Maria Rautio / Radio Nova, MTV)

Kilpailut

Uusimmat