Suomalaiskeksintö räätälöi kaupat käyttäjilleen sopivimmiksi – onko tässä Suomen luovin?

13.11.2014 18:06 -

Radio Novan Konttori ja Radio Nova liikenteessä esittelevät marraskuun alussa kymmenen luovinta suomalaista. Toiseksi viimeisenä esittelyvuoroon pääsi asiakasvirran analytiikkapalvelu Walkbasen kehittäjä Tuomas Wuoti. 

MTV, Radio Nova ja Slush etsivät yhdessä tulevaisuuden suuria suomalaisia ideanikkareita ja visionäärejä.

Torstaina 13. marraskuuta esittelyvuorossa on asiakasvirran analytiikkapalvelu Walkbasen kehittäjä Tuomas Wuoti. Walkbase seuraa ja analysoi ihmisten käyttäytymistä liikkeissä, mikä auttaa niitä kehittymään asiakkaitaan varten.

– Verkkokaupat pystyvät tarjoamaan mahdollisimman hyvän ostokokemuksen perustuen ihmisten käyttäytymiseen sivustolla. Pyrimme tuomaan saman fyysiseen kauppaan, turkulaisfirman perustaja ja idean kehittäjä Wuoti kertoo Radio Novan Konttorissa.

Järjestelmä on tällä hetkellä käytössä myös Helsinki-Vantaan lentokentällä. Walkbasesta on apua vähentämään ruuhkaa ja arvioimaan kentällä kuluvaa aikaa.

– Mikään ei ole niin ärsyttävää, kuin jonottaa lentokentällä. Pystymme varmistamaan, että oikeassa paikassa on oikea määrä henkilökuntaa ja sitä kautta lyhentämään jonotusaikoja. Jatkossa voimme myös tarjota mobiiliapplikaatiolla tietoa siitä, paljonko on aikaa shoppailuun ja ehdotuksia, miten ajan voi käyttää tehokkaasti omaan profiiliin perustuen, Wuoti luettelee.

Kuuntele Wuotin haastattelu alta!

Konttori ja Radio Nova liikenteessä esittelevät kymmenen luovinta suomalaista seuraavasti:

ma 3.11 Simo Suoheimo - Ambronite
ti 4.11. CosmEthics - Katariina Rantanen 
ke 5.11. Eniram - Jussi Pyörre 
to 6.11. Sarpaneva Watches - Stepan 
pe 7.11. South of North - Inari Virkkala
ma 10.11. Stylewhile - Jutta Haaramo
ti 12.11. Sävelkello - Perttu Pölönen
ke 12.11. Transfluent - Jani Penttinen 
to 13.11. Walkbase - Tuomas Wuoti
pe 14.11. Beddit - Lasse Leppäkorki

Voit äänestää Tuomasta ja tutustua muihin SLUSH-tapahtuman järjestäjien valitsemiin finalisteihin osoitteessa www.luovimmatsuomalaiset.fi. Twiittaa aiheesta hashtagilla #rohkeasuomi.

Marraskuun 18.-19. marraskuuta kasvuyritykset, sijoittajat ja media kokoontuvat Messukeskukseen SLUSH-konferenssiin. Syy uuteen paikkaan on järjestäjien mukaan se, että SLUSH on kasvanut muutamassa vuodessa liian suureksi Kaapelitehtaalle.

(Maria Rautio / Radio Nova)

Kuva: Shutterstock

Kilpailut

Uusimmat