ELCrew Hans Välimäen uudessa kesäisessä ruokaohjelmassa

22.05.2014 09:28 -

Torstaina 12. kesäkuuta alkava kesäsarja Hansin grillibileet antaa vinkit onnistuneiden kesäjuhlien järjestämiseen sekä inspiraatiota viikonlopun ruoanlaittoon. Julkkisvieraiden joukossa olivat tietenkin myös Aki Linnanahde, Minna Kuukka ja Tuomas Enbuske.

Hansin kesän juhliin kutsutaan tunnettuja suomalaisia vieraita ja juhlien teemat vaihtelevat viikoittain. Novan aamukolmikon vierailun teemana oli Italia ja sen herkut.


Keittiömestari sekä paljastaa onnistuneen grillaamisen salaisuudet että neuvoo kädestä pitäen, miten kesäkeittiössä varmimmin onnistuu. Lihaisten herkkujen valmistamisen lisäksi Välimäki ravistelee myös perinteisiä käsityksiä grillaamisesta ja näyttää, miten grilli taipuu esimerkiksi leipomiseen ja jälkiruokien valmistukseen.


Vieraana tuttuja kasvoja

Kesän aikana Välimäki toteuttaa hyvässä porukassa ja rennolla kesämeiningillä juhlia joka lähtöön. Jokaisella sarjan jaksolla on oma teemansa, jonka ympärille Hansin grillimenu rakentuu. Avausjaksossa toimittajat Kirsi Alm-Siira ja Mervi Kallio sekä meteorologi Pekka Pouta pääsevät nauttimaan merellistä picniciä.

Juhannusviikolla Hans saa vieraakseen seitsemän kitaristia, joiden kanssa testataan, minkälaisia herkkuja jääkaapin tähteistä saa aikaiseksi.

Muita grillijuhlien teemoja ovat muun muassa lastenkutsut (Mari Sainio, Karita Tykkä, Johanna Nurmimaa ja Joanna Kuvaja), Lähi-itä (Eva Kela ja Arman Alizad) ja tyttöjen bileet (Krisse Salminen, Niina Lahtinen, Sanna Stellan ja Pirjo Heikkilä).

Hansin grillibileet tarjoilee helposti toteutettavia vinkkejä ja inspiraatiota kesäviikonviikonlopun ruoanlaittoon. Kaikki sarjan herkulliset reseptit löytyvät osoitteesta: mtv.fi/hansingrillibileet

LÖydät ELCrew'n Facebookissa. Liity joukkoon!

Hansin grillibileet MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa torstaisin klo 20 alkaen 12.6.2014.

(Radio Nova, MTV)

 

Kilpailut

Uusimmat