Tulinen ruoka sisältää kapsaisiinia, jonka runsas nauttiminen voi johtaa kapsaisiinimyrkytykseen.
Ihmisille tarkoitetut herkut voivat aiheuttaa lemmikille esimerkiksi suolitukoksen tai myrkytyksen.
Suurin osa maapallon väestöstä on laktoosi-intolerantikkoja, mutta miksi Suomi on harvoja maita, joissa myydään laktoosittomia tuotteita?
Suomalainen kuluttaa keskimäärin yhä vähemmän punaista lihaa. Viljan kulutus taas on lisääntynyt, kertoo Luonnonvarakeskus.
Ruokavirasto tiedottaa tikkareihin liittyvästä takaisinvedosta.
Monipalveluyritys Sodexo Suomi teetti kyselytutkimuksen kartoittamaan suomalaisten ajatuksia vastuullisesta ruokailusta.
Tuotteesta voi irrota palasia, joihin lapsi voi tukehtua.
Jos esimerkiksi valmistujaisjuhliin tulee vieras, joka sairastaa keliakiaa, on keittiössä oltava erityisen valpas.
Ulkomaisissa pakastemarjoissa piilee useita riskejä, jos niitä ei kuumenna huolella.
Pohjoismaiden Michelin-tähdet jaettiin viikonloppuna Helsingissä.
Myös elintarvikkeiden myynnin määrä kasvoi 4 prosenttia.
Maitotuotteet on helppo korvata kasvisversioilla.
Naiset miettivät ruokavalionsa ekologisuutta miehiä enemmän.
Itäminen ei välttämättä heti pilaa perunaa.
Radio Novan Aamussa Minna käy läpi maailmalta löytyviä, outoja veroja ja Kimmo miettii kanta-asiakkuuksia. Tuottaja-Markus saa kuulijan alullepaneman top3:sen ja puhutaan myös tunteiden puutteesta, kuuntele Iltapalat tästä!
Näin kierrätät monien tuotteiden pakkausmateriaalina käytetyn styroksin.