Lasten ajatukset ovat toisinaan hiukan hämmentäviä.
Oletko hamstrannut jääkaapin täyteen ruokaa? Lue asiantuntijoiden vinkit, joilla pidät kaiken järjestyksessä ja syöt myös kaiken hankkimasi.
Paju Purovuo jakaa suosikkimuhennoksen ainesosat tuoreella YouTube-videollaan.
Minnan mukaan hän itse lähti lääkitsemään pahaa oloaan syömällä.
Olo-ravintolassa työskentelevä Lari Helenius antaa tärpit astetta parempaan kotiruokaan.
Tutkimusten puutteellisen tulkinnan vuoksi proteiininlähdettä alettiin välttää.
Naisella ei epäillä koronavirustartuntaa.
Äidin säännöt, joilla hän estää lapsiaan napostelemasta, keräsivät hyväksyviä ja nauruntäyteisiä kommentteja somessa.
Iltapäivässä riitti paljon puhetta ruuista, josta luonnollinen jatkumo kulkee vessaan. Lisäksi ihmetytti Facebook-kirppareiden myyjät. Mutta mitä vastasi lihapiirakka-asiantuntija?
Tuleva karkauspäivä saa Akin ja Minnan pohtimaan tasa-arvokysymyksiä. Ylsikö Minnan eilinen lihakastike mummolaruuan tasolle ja Aki paljastaa kuinka saadaan ideat myytyä parisuhteessa.
Aki yrittää keksiä miten hävittää T-paitoja ja Minnasta on kuoriutunut hävikkiruuan pelastaja. Epäkorrektien asioiden kautta Aki ja Minna päätyvät pohtimaan pitäisikö kuninkaallisten muuttaa sittenkin Lahteen. Oletko sinä parempi herääjä vai ihan perusherääjä, sen kuulet tästä.
Uuteen viikkoon ampaistiin hyppäämällä pois oravanpyörästä ja muistelemalla Ladan muhkeita, jousitettuja penkkejä! Anssi pohti, kuinka suosittu olisi lentokoneruokaa myyvä ravintola, kun Niina puolestaan jo pyöri sokerihumalassa.
Lääkäri Pippa Laukka tietää, että vegaanikin voi elää terveellisesti.
Neljän hengen reseptistä riittää yllättävän monelle.
Entinen vegaani Alyse Parker kertoo YouTube-videolla, millaisia terveyshyötyjä hän koki äärimmäisestä ruokakokeilustaan.
Jos tunnistat itsesi tai lapsesi nirsoksi ruokailijaksi, kannattaa kokeiluun ottaa tuore ohje.