Säännöllinen ruokailu on merkittävässä osassa tuloksia tavoitellessa.
Radio Novan Aamu aloitti perjantain kauhealla rynkytyksellä. DJ AkiL antoi esimakua illan ohjelmasta, sekä niksipirkka vinkkejä jaettiin puolin ja toisin, mutta tuottaja Markuksen niksi oli pohjat. Akin vauhdikas ruokavinkki ei saanut kannatusta, joten pöytään lyötiin uudet ideat ja Minna koki samaistumista jauhopussiin voimien lopahtaessa. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Kasvisten terveysvaikutukset ovat lukuisat.
Hammaslääkäri kertoo, mitkä ruoka-aineet voivat johtaa kiusallisen vaivan syntymiseen.
Asiantuntija kertoo, että erilaisten ruoka-aineiden yhdisteleminen voi tehdä hyvää terveydellesi.
Tutkimusta tehtiin 20 vuoden ajan.
Vegepyörykät ovat helppo tapa korvata liha arkiruuissa.
Eskoa puraisi hiihtokärpänen, mutta millainen varustearsenaali Eskon mielestä tarvitaan, jos haluaa aloittaa hiihdon. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Jannea, jonka puoliso piilottelee kaukosäädintä. Suvi kertoo minkä erikoisen jutun juuri kirjanpitäjät opettivat hänelle hänen ensimmäisessä työpaikassaan. Millaiset ruoat ovat aikuiseen makuun? Näitä asioita pohdittiin tänään Radio Novan Iltapäivässä.
Suolistosyöpä on kolmanneksi yleisin syöpä.
Sokerista ja makeutusaineista liikkuu monenlaisia huhuja ja luotettavien faktojen tunnistaminen voi olla vaikeaa.
Voice.fi:n toimittaja Lauri Kujanpää on syönyt lähes päivittäin lihaa koko ikänsä ajan. Nyt haasteen kautta kokeiltu lihaton kuukausi muutti elintapoja.
Esko ja Suvi pohtivat iltapäivässä etäpalveluiden tuomia mahdollisuuksia, mitä kaikkea nykyään voi tehdä kameran välityksellä? Etätyö on monelle jo tullut tutuksi, mutta mahdollistaako se laiskotteluun ja minkälaisia laiskottelijoita kuuntelijoista löytyy? Ruokavalio on myös jokaiselle yksilöllinen, toiselle sopii roskaruokaa ja toisille sitä ei saisi tarjota, ainakaan Suvin mielestä!
Ostoskärryt kannattaa työnnellä ainakin hevi-osastolle.
Kiiveistä on löytynyt SOK:n omavalvontatutkimuksissa EU:n määräysten ylittävä määrä kasvinsuojeluainetta.
Suvi on huolestunut koirastaan muuttuneen nukkumiskäyttäytymisen myötä, tarvitseeko oikeasti olla huolissaan? Esko ja Suvi miettivät myös mille kaikille asioille sitä tuleekaan huomaamattaan puhuttua. Uudenlainen ilotulitusinnovaatio aiheuttaa heillä myös pään vaivaa. Onko ilotulitteista enää mitään iloa?
Esko ja Suvi ovat joulun jälkeisissä tunnelmissa puimassa joulupöydän topit ja flopit. Suville pään vaivaa aiheuttivat korona pikatestit, kun Esko painii käsipainojen kanssa. Mutta sattuuko Eskon joulutorttuöverit enemmän kuin villit vaatekuosit?