Syy väsymykselle voi löytyä niin ruoka-aineista kuin elämäntavoistakin.
Radio Novan Aamussa ihmetellään, miksi darrat iskevät nykyään niin kovaa. Bon Jovin asuntokin olisi nyt myynnissä, joko tiimin ostohousut on jalassa? Lumenpudottajat herättävät arvostusta ja onhan mukana myös viikonlopun ruokavinkki. Kuuntele parhaat palat tästä!
Tortilla-annoksia voi varioida oman maun mukaan lähes loputtomiin.
Kaks nolla kaks yks on täällä ja paluu arkeen on heti aiheuttanut ongelmia -samoin kuin Niina Backmanin auto... Inttiajan helppous jakaa mielipiteitä, joten olisiko Suomen armeijan Mental force -joukko-osastolle käyttöä? Entä syökö joku siis vielä jouluruokaa?
Tämä jälkiruoka ei vaadi suuria kokkaustaitoja.
Radio Novan Aamussa käydään läpi konvehteja ja Aki on kävellyt taas tv:n ohi salkkareiden aikaan. Minna tuo peliin vinkit, siis monopoli - peliin ja parta - Markus tuo pöytään ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Aina ei tarvitse seurata perinteitä orjallisesti.
Radio Novan Aamussa Minna tuo yllärit Akille ja parta-Markukselle. Akin kotona on ollut vähän kireämpi tunnelma ja Minna miettii rokottamista, kuuntele parhaat palat tästä!
Neljän hengen reseptistä riittää yllättävän monelle.
Radio Novan Aamussa Aki saa postia studioon ja Minna käy läpi tuottaja parta-Markuksen edesottamuksia. Aki on ollut liikenteessä ilman korttia ja onhan mukana myös viikonlopun ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna ja parta-Markus ovat huolissaan Akista. Joululauluista puhuminen toi viestivyöryn studioon ja onhan mukana myös vain vantaan uutiset, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa tuottaja parta - Markus on saanut postia kuulijalta ja Minna miettii paikkakuntien tapaamispaikkoja. Akin mielenpäällä on farssi ja myös jouluruuat aiheuttavat keskustelua, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna kuulee säveliä päässään ja nostalgiAki saapuu studioon. Minna on Akin puolesta erittäin iloinen ja parta-Markus kertoo viikonlopun ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Lipeäkala ja laatikot -siinäpä vasta kuuntelijan jouludilemma. Anssin uusi joulutraditio puhuttaa, samoin Niinan Egyptin matkan tapahtumat. Mutta mitä shokeeraavaa tapahtui jouluhittien hautausmaalla?
Suklaapallojen resepti soveltuu myös vegaaniseen ruokavalioon.
Huippukokki kertoo, että paikalliset erot ovat merkittävämmässä roolissa Italian ruokakulttuurissa kuin monesti ajatellaan.