Radio Novan Aamussa Aki ja Minna pohtivat miehen töitä. Viikonlopun yksinkertaisen sekä herkullisen ruokavinkin luvataan saavan somen sekaisin – Akin ainakin! Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa pohditaan, voiko v*tutukseen kuolla. Minna koulii tiimipaprikaa, ja Aki antaa Kumilutkulle viikonloppuvinkin! Sesonkia myötäilevä ruokavinkki sopii myös isänpäivän ruokapöytään – kuuntele jälki-istunto tästä!
Turhat heräteostokset ovat tuttuja lähes meille jokaiselle.
Radio Novan Aamussa ruoditaan patukoita. Viikonlopun ruokavinkki saa Akilta noottia, ja Minnan viimeöinen uni kaipaa tulkintaa. Mikä klassikko tekee paluun pettymyksellisellä tavalla? Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa vietetään Halloweenia kammottavien tehtävien parissa, hirvittäviä juttuja unohtamatta! Minna pitää luennon ja Aki motkottaa tutusta aiheesta – jos viesti menisi vihdoin perille. Viikonlopun ruokavinkkinä mättöä, mitä voi tarjoilla vaikka Halloween-juhlissa. Kuuntele jälki-istunto tästä!
Lounasravintoloilla on ollut edessään tiukat paikat, kun ruoan hinta on noussut, mutta hinnat haluttaisiin pitää suhteellisen samoina.
Radio Novan Päivässä selvisi miten keittiönvälineitä voi hyödyntää myös lasten pukeutumiseen. Niina on hurahtanut erään eläimen eritteeseen ja kuulijamme Pete laittoi meidät pohtimaan mistä haluaisimme, että meidät muistetaan. Mukana myös Tero Vesterisen haastattelu.
Sukula asuu perheineen Italiassa Piemontessa ja tuntee sikäläiset tavat suhtautua ruokaan.
Maa- ja kotitalousnaiset kertovat tiedotteessaan, mitä jouluisinkin suosittua herkkua kannattaa suosia ympäri vuoden.
Radio Novan Aamussa puidaan tuhmuuden eri sävyjä. Mitä tapahtui Uuh, katso kuvat -otsikoille? Parta-Markus tarjoilee viikonlopun ruokavinkiksi syksyisen pataruoan, ja Minna kertoo töktökissä trendaavasta levitelautasesta. Kuuntele jälki-istunto tästä!
Hävikki voi koitua nyt uskomattoman kalliiksi.
Radio Novan Aamussa arvuutellaan, mitä Minnalla on kädessä? Aki painoi eilen amatöörivirheitä sellaisella sarjatulella, että laatikosta piti kaivaa punaiset nahkahansikkaat. Parta-Markuksen tarjoilema viikonlopun ruokavinkki on niin herkullinen, että se oikein hyppää suuhun! Kuuntele jälki-istunto tästä!
Jääkaapin sisällön järjestelyyn kannattaa kiinnittää huomiota.
Radio Novan Aamussa ruoditaan kiimaisia poliiseja ja pohditaan, onko viinipäivänseisaus jo mennyt? Minna paljastaa suomalaisten suosikki-irtokarkit, mutta mihin överiherkkuun Aki vetää rajan? Viikonlopun ruokavinkissä Parta-Markus kertoo, mitkä sienet maistuvat nyyteissä! Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Päivässä pelattiin ”mä en oo koskaan”-peliä. Glögit ja joulunamit ovat saapuneet kauppoihin ilahduttamaan jouluihmisiä ja ylioppilaskirjoitukset tuovat pientä painetta kirjoittajien arkeen. Mukana ravitsemusterapeutti Henna Rannikon haastattelu.
Esko ei ole saanut vaihdettua vessaan lamppuja neljään kuukauteen, kunnes tänään hän päätti hoitaa asiaan – kaikki ei kuitenkaan sujunut suunnitelmien mukaan. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Anni pohtii testamenttiin liittyviä kysymyksiä - Esko ja Suvi yhdessä kuulijoiden kanssa antaa vertaistukea. Abin valtava ruokamäärä kirjoituksissa saa Eskon ja Suvin puhumaan kouluruoasta ja siitä, kuinka saada oma teini syömään kouluruokaa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!