Nämä megahitit olivat tarkoitettu alunperin kokonaan toisille - katso kenelle ne kirjoitettiin

01.07.2013 23:21 -

Musiikkimaailman megatähdille tarjotaan jatkuvasti hittejä, joista monista nousee kansainvälisiä menestystarinoita. Entä jos niiden kappaleet olisivatkin esittäneet ne artistit, joille ne kirjoitettiin alunperin?

Stereotube-sivusto listasi megahittejä, joiden alkuperäinen esittäjä torjui kappaleen, jolloin se päätyi toisaalle. Ohessa muutamia mielenkiintoisia poimintoja:

Aerosmithin megahitti I Don’t Want to Miss a Thing oli alunperin kirjoitettu Celine Dionille.

Kelly Clarksonin hitti Since U Been Gone kirjoitettiin alunperin Pinkille, jonka jälkeen sitä tarjottiin Hilary Duffille.

Rihannan hitti Disturbia oli tarkoitettu ensin Chris Brownille.



Justin Timberlaken Rock Your Body kuulostaa Michael Jacksonin hitille, ehkä siksi, että se kirjoitettiin edesmenneelle popin kuninkaalle.

Paris Hilton hylkäsi ison hitin, kun antoi hänelle tarkoitetun kappaleen Don’t Cha The Pussycat Dollsille.

Pink on antanut monia hänelle kirjoitettuja hittejä toisille artisteille. Yksi niistä oli Whataya Want From Me. Sen levytti Adam Lambert.



Whitney Houstonin How Will I Know oli käynnistämässä laulajan uskomatonta uraa. Entä jos sen olisi laulanut Janet Jackson, kenelle hitti kirjoitettiin?

Jennifer Lopez sai uransa ensimmäisen lattarihitin, kun hän tulkitsi Gloria Estefanille tarkoitetun hitin Let’s Get Loud.

Britney takoi listahitin, kun levytti Till the World Ends -kappaleen, joka oli kirjoitettu Ke$halle.

Cee Lo Green nousi takaisin parrasvaloihin hitillä F*ck You. Kappale oli kirjoitettu alkujaan Bruno Marssille.

(Radio Nova, Stereotude.com)

Kilpailut

Uusimmat