Bohemian Rhapsody -elokuva on kelvannut faneille.
Radio Novan netissä on ollut käynnissä kilpailu, jossa tarinan omasta isästään kertomalla voi voittaa liput Queenin ja Adam Lambertin Helsingin keikalle. Näin teki myös Heidi, joka lähtee isänsä kanssa konserttiin. Kuuntele Radio Novan Päivän Sari Seppälän soittama voittopuhelu!
Hollywoodissa sijaitsevasta kodista löytyy muun muassa kaksi uima-allasta sekä yli 300 neliötä asuintilaa.
Adam Lambertin on huhuttu seurustelevan brittilaulaja Sam Smithin kanssa.
X Factor -ohjelman finaali nähdään viikonloppuna.
Kappaleella laulavat muun muassa Britney Spears, Jennifer Lopez ja Pink.
Suomessakin käynyt yhtye muisti Orlandon yökerhoampumisen uhreja festivaalilavalla.
Queen-yhtyeen ei pitänyt tuoda Kaisaniemen puistoon kuin puolet alkuperäisistä jäsenistään todistaakseen, että yhtye oli ja on parasta, mitä rock-maailma on koskaan nähnyt, kirjoittaa Bauer Median toimituspäällikkö Mikko Räsänen.
Adam Lambertin suomalainen faniporukka Finnberts haluaa, että myös varattomilla voi olla mahdollisuus nähdä heidän idolinsa. Finnberts on järjestänyt lippupankin, jossa henkilöllä on mahdollisuus joko lahjoittaa lippu Adam Lambertin keikalle tai anoa sitä.
Take Thatista ja soolourastaan tunnettu, miljoonia levyjä myynyt Robbie Williams on kiinnostunut yhteistyöstä Adam Lambertin kanssa.
Adam Lambertin on määrä esiintyä Singaporessa uudenvuodenaattona. Yli 20 000 kansalaista on kuitenkin allekirjoittanut vetoomuksen, jossa vaaditaan konsertin perumista.
Queen nähdään nykyisessä kokoonpanossaan solistinaan Adam Lambert Helsingin Kaisaniemessä perjantaina 3. kesäkuuta.
Iltalehti kertoo, että sen saamien tietojen mukaan Queen olisi saapumassa konsertoimaan Suomeen kesällä. 
Ensi keväänä Suomessa konsertoiva supertähti ei vietä joulua, mutta kiitospäivää sitäkin pontevammin.
Novan kuluneen viikon soitetuimmat kappaleet on jälleen listattu. Mukana on liuta uutuuksia ja kärjessä komeileen Suomeen keväällä saapuva Adam Lambert.
Nova tavoitti Adam Lambertin Lontoosta, jossa hän pitää tällä hetkellä tukikohtaansa. Suomeen Adam tulee ensi keväänä, jolloin miehen maailmankiertue saapuu Helsingin Hartwall Areenalle. Kuuntele Adam Lambertin Novalle antama haastattelu kokonaisuudessaan!