Kuva: All Over Press

IL: Adam Lambert kehuu eksäänsä Sauli Koskista - "Hän on fantastinen"

17.04.2020 14:15 - Lauri Kujanpää

Lambert saapuu Suomeen syksyllä.

Supertähti Adam Lambert, 38, saapuu konsertoimaan Suomeen 12. syyskuuta Helsingin jäähalliin.

Lambert nousi parrasvaloihin American Idol -kilpailusta vuonna 2009, minkä jälkeen hänen uransa ampaisi hurjaan nousukiitoon. Monet suomalaiset myös muistavat, kun Lambert seurusteli aikoinaan suomalaisen Sauli Koskisen kanssa

- Suomalaiset kysyvät minulta aina Saulista. Me olemme edelleen hyviä ystäviä. Sauli on fantastinen, Adam kertoo Iltalehden-haastattelussa. Pari ehti seurustella muutaman vuoden ja erosi keväällä 2013.

Lambert toivoo, että Helsingin keikka toteutuu ja vallitseva koronaviruspandemia väistyisi.

- Toivon todella paljon, että konsertti toteutuu. Minulla on aina ollut poikkeuksellisen paljon faneja Suomessa ja he ovat tukeneet minua ihan alusta lähtien. Viime kiertueen suurimmat yleisöt minulla oli nimenomaan Helsingissä. Suomalaiset fanini merkitsevät minulle todella paljon, laulaja kehuu.

Monet myös tietävät, että Lambert on esiintynyt legendaarisen Queen-yhtyeen keulilla jo monta vuotta. Lambert pohti haastattelussa myös Queenin ikivihreiden ja omien kappaleidensa eroa.

- Kaikki tuntevat Queenin kappaleet. Ne ovat monille kuin oman elämän soundtrackia. Queenissä kaikki on isoa, kovaäänistä, massiivista. Oma musiikkini, varsinkin tämä Velvet-levy, on paljon pehmeämpää, rauhallisempaa ja intiimimpää.

Koko haastattelu: Iltalehti

Lue myös: Brian May ylistää Queenin nykysolisti Adam Lambertia: "Pystyy kaikkeen mihin Freddie ja enempäänkin"

Lue myös: Queen ja Adam Lambert esittivät legendaarisen Live Aid -settilistan Australiassa - katso videot

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat