Aki Linnanahde palasi yhteen vaimonsa kanssa: Olin tehdä elämäni suurimman virheen!

21.05.2013 08:58 -

Aki Linnanahde puhui tiistaina lähetyksessä avoimesti omista tunteistaan ja yksityiselämästään. Nyt kaikki on hyvin. Tilanne oli hyvin tunteikas sekä studiossa, että myös kuuntelijoille.

Kuuntele lisää:



Keskustelu jatkui lähetyksessä:


- Ehkä olette huomanneet, että tässä keväällä olen ollut enemmän ja vähemmän hukassa, Aki kertoi Tuomakselle ja Minnalle yllättäen lähetyksessä.

- Olen joutunut tekemään elämäni kovimman päätöksen. Ajattelen itseni usein niin, että usein kun jonkun päätöksen teen, niin olen miettinyt sen loppuun asti. Käytännössä en ikinä kadu.

- Nyt täytyy miehen ottaa lakki käteen ja tunnustaa: Olin tehdä elämäni suurimman virheen erotessani vaimostani.

- Olen palanut hänen kanssaan yhteen. Viime yönä olin ensimmäistä kertaa vanhassa kodissa yötä, Aki kertoi lähetyksessä.

- Olen muuttanut käytännössä takaisin kotiin entisen perheeni luokse, vaikka olen teknisesti eronnut.

- Saimme asiat keskusteltua ja uskomme, että kaiken tämän jälkeen, molemmat olemme entistä vahvempia ja tämä on meille paras ratkaisu.

Akin ja hänen vaimonsa ero kesti yhdeksän kuukautta. Lopulta ajatus yhteenpalaamisesta vimistui, vaikka asioita on helppo kieltää itseltään.

- Se mistä olen onnellinen on se, että  tavallaan saa toisen mahdollisuuden. Vielä voi korjata asioita.

- On se aika huikeaa antaa taas tyttärelle hyvän yön pusu ja mennä vaimon viereen nukkumaan, Aki iloitsee.

- Nyt on tulossa kaikkien aikojen kesä!

Akin kerrottua avoimesti tilanteestaan, saapui studioon valtavasti puheluita ja tsemppaavia viestejä. Moni on kokenut samoja tilanteista omassa elämässään.

Huomenta, upeeta Linnanahde, on hienoa kuulla,
että olet palannut yhteen lastesi äidin kanssa
ja lapset voivat elää arkea, saman katon alla, äidin ja isän kanssa.  Olen liian paljon nähnyt (ikä 60+) ikäviä eroja, jossa lapset ovat kärsijöitä. Onnea koko perheelle!

Onnea tulevaan kesään ja parisuhteen uudelle alulle!Koin mieheni kanssa saman, olimme erossa puoli vuotta ja vaati pitkät keskustelut ja pohdinnat ennenkuin palasimme yhteen. Meillä on kaksi pientä lasta ja oli karmaisevaa olla heistäkin erossa viikko kerrallaan. Nyt olemme kyllä paljon vahvempia ja tuntuu että selviämme mistä tahansa. Arki ei ole edelleenkään ruusuilla tanssimista mutta rakkaus kantaa! Ja tämän rakkauden uusin hedelmä syntyi tänä keväänä :)<3 -Maria-

Aki! Mä olen onnesta itkenyt autossa työmatkalla sun ja perheesi puolesta! Tiedän niin tunteen, olin samassa tilanteessa tasan vuosi sitten. Meidän perheessä on edelleen kaikki hyvin, ja aivan kuin sanoit, ihan kuin olisi saanut uuden mahdollisuuden! Toivon teille kaikille kaikkea hyvää ja sitä elämänne kesää! :) Merja

Tsemppiä Akille, itse tein saman liikkeen 21 vuotta sitten ja hyvin on sujunut. Hyvää kesää kaikille. jarkko

Ihana kuulla, että palaat vaimosi kanssa yhteen. Onnea teille tulevaisuuteen! varmasti vaatii paljon keskustelua ja toisen ymmärtämistä, mutta työ palki taan. Tea

Paljon onnea Akille! tuli ihan tippa linssiin. Minusta on tosi ihanaa että uskalletaan ja halutaan vielä palata yhteen eron jälkeen, tässä maailmassa kun suurin osa ihmisistä vaihtaa ihmissuhteita ja puolisoita kun kenkiä.

Kiitos Aki Linnanahde, olipa koskettava aamupuhe tuli ihan kyyneleet silmiin. Toivon sinulle ja perheellesi mukavaa "uutta" elämää ja aurinkoista kesää.
t.Heli

Linnanahteelle isosti pisteitä!! Se on MIES, joka uskaltaa tuntea j a tunnustaa ettei aina mee putkeen! ?
T: Jonna

Onnittelut! Olemme mieheni kanssa käyneet saman läpi. Ja nyt olemme olleet kaksi vuotta onnellisempia kuin ennen eroa. Kannatti palata yhteen. Ja minunki n antaa miehelleni anteeksi kun hän halusi puolen vuoden jälkeen palata:... :-)
T. Jaana

WOW AKI!
Tippa tuli linssiin avoimmuudestasi nyt ja on tullut aiemminkin. Hienoa, että annat Suomen miehille uudenlaista esimerkkiä kertoessasi itsestäsi ja itsellesi oikeasti tärkeimmistä asioista, kuten vaimostasi ja lapsistasi. Eikä ole niin kovin montaa ihmistä, joka julkisesti uskaltaisi sanoa tehneensä virheen. Täydet pojot!

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat