Ravitoimittaja Joanna Kuvaja muistelee missivuosiaan: Lähdin mukaan siideripäissäni!

25.04.2013 13:52 -

Vuoden 2007 Miss Suomi perintöprinsessa Jonna Kuvaja vieraili Enbuske & Linnanahde Crew:n vieraana muistelemassa omaa misseyttään, mikä on nykyään ravitoimittajana työskentelevän Joannan elämässä vain muisto toisten joukossa.

- En suoranaisesti häpeä menneisyyttäni, mutta kyllä se on sellainen eletty elämä, Joanna kertoo.

Kuuntele haastattelu:



Joanna Kuvajan (os. Väre) päätyminen missikisoihin tapahtui sattumuksen ja siiderintäyteisen loman kautta.

- Asuin silloin vielä Italiassa ja olin käymässä puoltavuotta aikaisemmin ennen missikisoja Suomessa lomalla. Olin Mikkelissä St.Michel -raveissa ja rehellisesti pienissä siidereissäni, Joanna muistelee reilun kuuden vuoden takaisia tapahtumia.

- Tarja Pölkki, missimanageri oli hänkin siellä nähtävästi lomailemassa. Hän oli kiinnittänyt huomiota minuun ja tuli juttelemaan ja tiedusteli, olisinko kiinnostunut lähtemään mukaan missikisoihin, Joanna kertaa.

- Tottakai! Siideri sen verran mieltä lämmitti, että päätin suostua tapamaan Tarja Pölkin, Joanna nauraa, mutta ei myönnä olleensa varsinaisesti juovuksissaan, kun teki päätöksensä lähteä mukaan erikoiseen pyyntöön.

Lopulta Joanna oli valmistautumassa Miss Suomi -kisoihin, joiden takia hän palasi kotimaahansa. Opeteltavaa riitti kävelemisestä lähtien.

- Minun piti opetella kävelemään!, Joanna nauraa ja muistelee erottuneensa omana missivuotenaan monin tavoin kilpasiskoistaan. 

Seuraako Joanna vielä nykyään missikisoja, mitä mieltä hän on niiden nykytilasta?

- Rehellisesti en ole vuosiin seurannut missikisoja. Minulla ei ole ollut koskaan henkilökohtaista missikiinnostusta pikkutytöstä lähtien. Se oli kokeilu, mihin suostuin aikoinaan, Joanna myöntää.

- Elämässä on aina vähän kokeiltu erilaisia asioita ja missikisat on yksi niistä. Esimerkiksi nyt alkavasta missikiertueesta minulla ei ole tietoakaan.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat