Radio Novan Kansalaiskopteri lennätti voittajat Tampereelle - Näin voittajia hemmoteltiin!

10.06.2012 12:00 -

Radio Novan Kansalaiskopteri lennättää koko kesän perheitä, pariskuntia ja ystävyksiä elämyksestä toiseen. Myös sinulla on mahdollisuus päästä yläilmoihin valitsemalla valmiista elämysvaihtoehdoista sopivin ja kuitata kopteri käyttöösi!

Ensimmäinen kansalaiskopteri lähti matkaan perjantaina 8.6 otsikolla: ILOISIA LINTUJA ANGRY BIRDS -PUISTOSSA!

REISSUN KUVAUS:
Se, joka tämän palkinnon voittaa, on taatusti perheen sankari. Harvemmin sitä perheen kesälomareissulle ihan helikopterikyydillä on lähdetty. Kyydistä nauttii koko perhe, ja Tampere ilmasta käsin on taatusti elämys, perheen isommillekin.
Perheen pienemmät taas ilostuvat, kun heille selviää, että matka koostuu vesileikeistä Holiday Club Tampereen kylpylässä ja huvipuistoretkestä Särkänniemeen. Sattumalta juuri samana viikonloppuna aukeaa Särkänniemessä Angry Birds -puisto, jossa voittajaperheelle on luvassa erikoiskohtelua.

Voiton nappasi Hedmanin perhe Vantaalta, johon kuuluvat äidin ja isän lisäksi kaksi lasta. Mitä kaikkea perhe saa matkaltaan?

TÄTÄ PERHEELLE ON LUVASSA!

Helikopteri lähtee Malmin lentoasemalta ja määränpäänä on Särkänniemi. Särkänniemessä perhettä ovat vastassa  Red Bird- ja possu -maskotit. Perhettä on vastassa myös Särkänniemen edustaja, joka luovuttaa perheelle liput hauskanpitoon ja ruokailuun.

Lisäksi perhe pääsee Angry Birds Landiin enne muista asiakkaita ja saavat mahdollisuuden esimerkiksi ajaa uudella Angry Birds Ridella ensimmäisenä perheenä!

Eikä tässä vielä kaikki, perhe pääsee myös Vip-vierailulle Delfinaarioon ja vilkaisemaan kulissien taakse. Tietysti lopuksi seurataan varsinainen näytös erikoispaikoilta.

Kun tästä selvitään perhe suuntaa Tiimarin kautta Holiday Club Tampereen Kylpylähotelliin, jossa on lisää yllätyksiä sekä kylpylää ja illallista. Tiimarissa he saavat kerätä ostoskorillisen haluamiaan tuotteita mukaansa.

Pakettiin kuuluu tietysti yöpyminen hotellissa ja lauantaina matkustetaan junakyydillä takaisin pääkaupunkiseudulle kotiin!

Kuuntele perheen tunnelmat reissun jälkeen: "Meitä kohdeltiin kuin kuninkaallisia!"



<cms gallery "Iloisia lintuja Angry Birds -puistossa" "4" />

Seuraava Kansalaiskopteri lähtee viikon kuluttua 15.6! Haluaisitko sinäkin mukaan? ILMOITTAUDU HETI!

Kopteriviikot

Iloisia lintuja Angry Birds -puistossa Koskenlaskua ja kalavalheita Kuusamossa! Juhannus on kaunis kuin morsian! Golf-maraton Katinkullassa Parisuhdeterapiaa Saimaalla Naisenergialataus Perhejuhla Sokkotreffit Kuusamossa Kuulijan ehdotus

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat