Eniten vetovoimaansa ovat menettäneet Lahti, Oulu ja Kuopio.
Suuret kaupungit nappasivat tutkimuksessa kärkisijat.
Tampereen Valoviikkojen avajaisia vietetään Euroviisu-teemalla.
Radio Novan Aamussa Minna miettii että kumpi, Turku vai Tampere. Kimmo tuo esiin kuninkaallisen ruokavalion ja tuottaja-Markus pitää pistarit ja tuo yllätyksen mukanaan, kuuntele Iltapalat tästä!
Yleisö on saanut vaikuttaa tähtien saajien valintaan.
Kimmo on palannut vahvuuteen ja tarjolla onkin extrapitkät Iltapalat! Minna kuikka… kukka… kuuakka… Kuukka kertoo top 3 ärsyttävät äänet, löytyykö listan kärjestä Kimmo ja Markus?
Tänään arvuutellaan Markuksen top 3 elokuvasankaria ja selvitetään, mitä kaikkea löytyykään salted caramel maussa. Minna tuumaa meikkaavatko ihmiset autossa ja Kimmo pelkää, että Visit Lahti soittaa hänelle. Tänään on Markuksen onnenpäivä, mutta miksi?
Radio Novan Aamussa kunnioitetaan tänään mahtavia miehiä kansainvälisen miestenpäivän aaton kunniaksi. Minna, Aki ja Markus jakavat omat top 3 -miesvalintaansa, jonka lisäksi tulikuumassa linjassa varrotaan jo innolla Tampereen miestenpäivän julistusta. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamu tehtiin suorana liikkuvasta Tampereen Ratikasta. Aki ja Minna kertovat kaiken edellisen illan Tamperelaisista rapujuhlista ja fiilistelevät Tamperetta. Mukana myös Tuottaja Parta-Markuksen jokaviikkoinen ruokavinkki, mutta mitkä ovat "en tahdo" portaat? Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa mietitään mikä olisi Minnan oma holari ja Aki fiilistelee kovasti tulevaa Tampereen reissua. Tiimille paljastuu Akin Tampereella tapahtuvan illanvieton suunnitelmat!
Radio Novan Aamussa mietitään Jänislahtea ja Aki lupaa hoitaa tulevan Tampere reissun järjestelyjä. Minna on toiminut Akin huoltopäällikkönä ja tuottaja Parta-Markus tuo studioon jotain hengästyttävän suurta!
Radio Novan Aamussa eniten huikea suuri hirvivaellus jatkuu! Millainen on Akin elämänmakuinen sormustarina ja mikä on Minnan mielestä nykyajan korjaussarja? Lisäksi luvassa Akin muoticorner. Kuuntele parhaat palat tästä!
Keskiviikkona testattiin uutta tekniikkaa robotiikan suhteen. Mikä on väkisin hymyilyä ja mikä puolestaan passiivis-aggressiivista haistattelua? Kuinka ennen vanhaan tuttipulloon lisättiin loraus konjakkia?
Aaron Paul näytteli Breaking Bad -sarjassa Jesse Pinkmania.
Yhdysvaltalaiseen scifi-elokuvaan haetaan erityisesti "kansainvälisen lookin omaavia" avustajia.
Elokuvan pääosissa nähdään Karen Gillan sekä Aaron Paul.