Radio Novan Aamussa kunnioitetaan tänään mahtavia miehiä kansainvälisen miestenpäivän aaton kunniaksi. Minna, Aki ja Markus jakavat omat top 3 -miesvalintaansa, jonka lisäksi tulikuumassa linjassa varrotaan jo innolla Tampereen miestenpäivän julistusta. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamu tehtiin suorana liikkuvasta Tampereen Ratikasta. Aki ja Minna kertovat kaiken edellisen illan Tamperelaisista rapujuhlista ja fiilistelevät Tamperetta. Mukana myös Tuottaja Parta-Markuksen jokaviikkoinen ruokavinkki, mutta mitkä ovat "en tahdo" portaat? Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa mietitään mikä olisi Minnan oma holari ja Aki fiilistelee kovasti tulevaa Tampereen reissua. Tiimille paljastuu Akin Tampereella tapahtuvan illanvieton suunnitelmat!
Radio Novan Aamussa mietitään Jänislahtea ja Aki lupaa hoitaa tulevan Tampere reissun järjestelyjä. Minna on toiminut Akin huoltopäällikkönä ja tuottaja Parta-Markus tuo studioon jotain hengästyttävän suurta!
Radio Novan Aamussa eniten huikea suuri hirvivaellus jatkuu! Millainen on Akin elämänmakuinen sormustarina ja mikä on Minnan mielestä nykyajan korjaussarja? Lisäksi luvassa Akin muoticorner. Kuuntele parhaat palat tästä!
Keskiviikkona testattiin uutta tekniikkaa robotiikan suhteen. Mikä on väkisin hymyilyä ja mikä puolestaan passiivis-aggressiivista haistattelua? Kuinka ennen vanhaan tuttipulloon lisättiin loraus konjakkia?
Aaron Paul näytteli Breaking Bad -sarjassa Jesse Pinkmania.
Yhdysvaltalaiseen scifi-elokuvaan haetaan erityisesti "kansainvälisen lookin omaavia" avustajia.
Elokuvan pääosissa nähdään Karen Gillan sekä Aaron Paul.
Radio Novan Aamussa Aki motkottaa ja Minnalla on asiaa unista. Vantaalla on tapahtunut jälleen mutta kuka muistaa vielä videovuokraamot? On rapujuhlien aika ja Akilla on tähän aivan uusi käsite, kuuntele parhaat palat tästä!
Torstaina Anssi näki hataria muistikuvia koulun pihalta ja Niina surffaili muodin aallonharjalla. Maaseutukeskustelussa voideltiin suuttuneita tamperelaisia -vai voideltiinko? Entä millainen on perus Novan kuuntelija?
Listan kärkipaikoilta löytyy kolme Liettuan kaupunkia.
Tamperelainen Atte Leppänen perusti Facebookiin ryhmän, joka ajaa Van Halen -kuosia ratikan väritykseksi.
Ratikkatyömaasta kuvan napannut Sami Björkqvist on yllättynyt kuvan some-suosiosta.
Nuorten MM-kisat antoivat Kaapo Kakolle mahdollisuuden.
Tiistaiaamuna Minna koki tarvetta avautua vihastaan, minkä johdosta Aki oli jo lähettämässä häntä rajan yli. Mistä sosiaalisessa mediassa kohistiin tällä kertaa ja onnistuiko Aki kumoamaan kohun? Minkälaiset musiikkivideot tekisivät oikeutta maakuntalauluille ja pitäisikö Minnan esiintyä niissä? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.