Yhdysvaltalaiseen scifi-elokuvaan haetaan erityisesti "kansainvälisen lookin omaavia" avustajia.
Elokuvan pääosissa nähdään Karen Gillan sekä Aaron Paul.
Radio Novan Aamussa Aki motkottaa ja Minnalla on asiaa unista. Vantaalla on tapahtunut jälleen mutta kuka muistaa vielä videovuokraamot? On rapujuhlien aika ja Akilla on tähän aivan uusi käsite, kuuntele parhaat palat tästä!
Torstaina Anssi näki hataria muistikuvia koulun pihalta ja Niina surffaili muodin aallonharjalla. Maaseutukeskustelussa voideltiin suuttuneita tamperelaisia -vai voideltiinko? Entä millainen on perus Novan kuuntelija?
Listan kärkipaikoilta löytyy kolme Liettuan kaupunkia.
Tamperelainen Atte Leppänen perusti Facebookiin ryhmän, joka ajaa Van Halen -kuosia ratikan väritykseksi.
Ratikkatyömaasta kuvan napannut Sami Björkqvist on yllättynyt kuvan some-suosiosta.
Nuorten MM-kisat antoivat Kaapo Kakolle mahdollisuuden.
Tiistaiaamuna Minna koki tarvetta avautua vihastaan, minkä johdosta Aki oli jo lähettämässä häntä rajan yli. Mistä sosiaalisessa mediassa kohistiin tällä kertaa ja onnistuiko Aki kumoamaan kohun? Minkälaiset musiikkivideot tekisivät oikeutta maakuntalauluille ja pitäisikö Minnan esiintyä niissä? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Suomen vanhin jäähalli isännöi tamperelaisten pelejä vielä neljän kokonaisen kauden ajan.
Kesäisenä keskiviikkoaamuna pohdittiin kesätissuttelua ja spiritismiä. Mikä Tampereen raitiovaunulle nimeksi? Entä pitäisikö Huuhkajille antaa uusi nimi? Radio Novan Iltapäivän Anssi Honkanen oli löytänyt itselleen uuden henkisen kodin, mutta mistä Akille ja Minnalle löytyisi vastaavat. Kuuntele aamun parhaat palat yläpuolelta.
Perjantaiaamuna Suomen kansaa heräteltiin Tampereen murteella Tapparan mestaruuden kunniaksi. Minkälaisiin soidinmenoihin perjantaina taivuttiin? Aamun päätteeksi kuultiin spesiaaliversio Perjantai-laulusta, sillä manageri oli hoitanut Juhana Ahon säestämään.
Tampereen kaupunginvaltuusto päätti eilen illalla raitiovaunun rakentamisesta. Pitkään kestäneessä valtuustokeskustelussa kuultiin erikoisia kommentteja puolesta ja vastaan. Yksi kommenteista kuultiin Keskustan Timo Vuohensillalta. Sosiaalisessa mediassa levitykseen lähetynyt kommentti kuului: ”Tampereelle muuttaa vain työttömiä. Jos ratikka tulee, täällä vaan työttömät ajelee ratikalla tylsyyttään.” Miten Vuohensilta perusteli kommenttiaan kokouksen seuraavana aamuna, Akin ja Minnan ottaessa yhteyttä häneen?
Radio Novan Iltapäivässä pohdittiin tänään kuuntelijoiden kanssa, mikä olisi paras kutsumanimi Tampereen uudelle raitiovaunulle.
Vuosi vaihtuu -konsertissa 31. joulukuuta nähdään myös Erja Lyytinen ja Jorma Kääriäinen.
TTT-Klubi tarjoilee yleisölle oman kaupungin arvostettua osaamista lauantaina 31. lokakuuta. Muusikoista kumpikin esiintyy klubilla ensimmäistä kertaa.