Todellinen Madonna-fani tuunaa kynnet uutuusalbumin mukaan - Katso kuvat!

08.04.2012 15:09 -

Radio Novan Milla Mattila on Madonna-fani! Milla on seurannut popin kuningattaren uraa sen alusta saakka ja fanituksen muodot saavat aina uusia käänteitä ja muotoja!

Tällä kertaa Milla tuunasi itselleen erityiset Madonna-kynnet! Teema niihin saatiin Madonnan uutuusalbumi MDNA:n mukaan! Kurkkaa kuvat!

LUE MYÖS:

Madonna Radio Novan erikoishaastattelussa - kuuntele koko haastattelu Radio Novassa vietettiin Madonna-päivää perjantaina 23.3. Lähetystä emännöi Milla Mattila. Haastattelun Yhdysvalloista käsin toimitti Larry... Näin Madonna on muuttunut vuosien varrella - katso kuvalinkki! Madonna julkaisi 23.3 uuden albuminsa MDNA! 30-vuotta kestänyt ura on ollut täynnä kohuja, lukuisia tyylejä ja... Madonna Radio Novan haastattelussa tänään! Radio Novan Milla Mattila on tunnetusti Madonna-fani! Niinpä  tänään kello 12.00 alkaen tarjolla on kaikille Madonnan ystäville erityinen... Madonna Madonna on artisti, joka ei varsinaisia esittelyjä kaipaa. Madonna, koko nimeltään Madonna Louise Veronica Ciccone, on määrätietoisuudellaan ja visioillaan on raivannut tiensä... Madonna saapuu Suomeen elokuussa - lue kaikki megakonsertista! Live Nation ja Radio Nova vahvistavat: Madonna saapuu kesällä maailmankiertueensa kanssa... Minä ja Madonna - Kerro muistosi Madonnasta ja voita uusi MDNA-levy!  Mikä on sinun isoin muistosi Madonnasta? Mitä Popin Kuningatar sinulle... Madonnan veli kirjassa: Tällainen siskoni on! Miltä tuntuu olla maailman ehkä tunnetuimman naisen... Minä ja Madonna: Tänään on MDNA-bileet! Kuningatar tuli jä näytti, kenelle kruunu edelleen kuuluu. Lue lisää Milla Mattilan... Madonna suhteestaan: Minä olen se helpompi tapaus! Popin kuningatar Madonna tekee vauhdilla paluuta popin paalupaikalle. Tiedossa on leffa, uusi levy ja... Lue blogi: Minä ja Madonna - fanitus tulee kalliiksi Tällä viikolla on vaan ilmennyt, mitä kaikkea pitää Madonnan nimissä hankkia, kertoo Milla Mattila... Madonna - Girl Gone Wild Madonnan...


(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat