Radio Novassa vietettiin Madonna-päivää perjantaina 23.3, jolloin saimme Madonnan harvinaisen erikoishaastattelun. Yhdysvalloista tehdyn haastattelun toimitti Larry Flick.
Radio Novan Milla Mattila ja Kristoffer Ignatius pyysivät kuuntelijoilta kuvia keväästä. Erityisesti yksi kuva liikutti söpöydellään.
Radio Novan Milla Mattila on Madonna-fani! Milla on seurannut popin kuningattaren uraa sen alusta saakka ja fanituksen muodot saavat aina uusia käänteitä ja muotoja!
Madonna julkaisi 23.3 uuden albuminsa MDNA! 30-vuotta kestänyt ura on ollut täynnä kohuja, lukuisia tyylejä ja salaperäisyyttä.
Radio Novan Milla Mattila on tunnetusti Madonna-fani! Niinpä  tänään kello 12.00 alkaen tarjolla on kaikille Madonnan ystäville erityinen lähetys!
Popin megatähti Madonna vastailee lauantaina 23.3 Facebookissa fanien kysymyksiin, kun hän saapuu Jimmy Fallonin vieraaksi. Faneillä on nyt mahdollisuus lähestyä 53-vuotiasta tähteä aivan uudella tavalla.
Madonna on julkaissut tuoreimman musiikkivideonsa. Girl Gone Mad -on hänen uutuusalbuminsa MDNA toinen single.
Pizza Pekkarinen kertoi Radio Novan Milla Mattilalle perjantaina, että käydessään talvella Suomessa hän yllättyy siitä kuinka hiljainen kansa Suomessa asuu.
Oletko huomannut, kuinka paljon paperiroskaa syntyy työpaikalla?