Popin kuningatar Madonna tulee Suomeen konsertoimaan seuraavalla kiertueellaan, kerto Iltalehti. Lehden mukaan Madonna World Tour 2015 -Wikipedia-sivustolla on lueteltu maat, joissa tähti vierailee, ja Helsinki komeilee mukana.
Madonna on vahvistanut spekulaatiot uudesta albumistaan. Laulajan mukaan työt ovat alkusuoralla ja käynnistyneet vuoden alusta.
Poptähti Madonna on vihjaillut uudesta albumista. Supertähti puhui asiasta Reddit (for live) -sivuston online-istunnossa, missä hän vastaili käyttäjien kysymyksiin 16. syyskuuta.
Syyskuussa saadaan taas nauttia Madonnan lavakarismasta ja spektaakkelimaisesta showsta, kun MDNA-kornserttitaltiointi saa Suomen ensi-iltansa useissa eri formaateissa (dvd, Blu-ray, 2cd, 2cd+dvd ja digital download).
Viime vuonna Suomessakin vierailleesta Madonnan konserttikiertueeesta MDNA World Tour julkaistaan konserttitaltiointi  13. syyskuuta.
Megatähti Madonna on saanut jälleen sulan hattuunsa, sillä musiikkimedia Billboard nimesi hänet vuoden parhaiten tienaavaksi poptähdeksi.
Madonnaa kehutaan maailman kaikkien aikojen menestyneimmäksi konsertoivista naisartisteista.
Viihdejulkaisu WENN kertoo poptähti Madonnan joutuneen peruuttamaan suunniteltuja esiintymisiä ääniongelmien vuoksi.
Madonna antoi erikoisia lausuntoja Lady Gagasta konsertissaan Atlantic Cityssä Yhdysvalloissa. Mistä oikein on kysymys?
Elton John piikitteli elokuun alussa Madonnaa, kutsuen tätä halvaksi strippariksi, jonka ura on jo ohi. Madonna ei ole toistaiseksi kommentoinut tapausta mitenkään, kunnes omisti Eltonille kappaleen konsertissaan.
Madonna konsertoi Helsingissä sunnuntaina 12.8. Radio Nova oli menossa mukana monin tavoin! Kurkkaa lisää tunnelmia!
Madonnan Rooman konsertista on julkaistu kulissien takaa-video, josta näkyy miten suuri koneisto pop-ikonin taustalta löytyy.
Madonna saapuu esiintymään The MDNA Tour -kiertueensa puitteissa Helsingin Olympiastadionille 12. elokuuta.
Radio Novassa vietettiin Madonna-päivää perjantaina 23.3, jolloin saimme Madonnan harvinaisen erikoishaastattelun. Yhdysvalloista tehdyn haastattelun toimitti Larry Flick.
USA today -sivuston mukaan Madonna joutuu aloittamaan maailmankiertueensa useita päiviä myöhässä tuotannollisten ongelmien vuoksi.
Radio Novan Milla Mattila on Madonna-fani! Milla on seurannut popin kuningattaren uraa sen alusta saakka ja fanituksen muodot saavat aina uusia käänteitä ja muotoja!