Suosikkijuontaja ei ollut ajatellut itseään mahdollisena lauluntekijänä, mutta yksi biisi-idea muutti kaiken. Laura Voutilaisen nyt julkaistu single on ensimmäinen julkaistu kappale, jolla kuullaan Kotosen kädenjälkeä.
Audiologi-korvalääkäri Mari Havia korostaa, että kuulokkeiden valinnassa istuvuus on tärkeintä, jotta äänenvoimakkuus pysyy kuulolle turvallisena.
Mikko Harjun Meidän puolella -kappale ja musiikkivideo kertovat kauniin tarinan. Laulaja kiittelee koko tiimiä Instagramissa.
Moni kuulee etenkin englanninkielisten kappaleiden sanat väärin. Brittitutkimuksessa selvisi, että sama ongelma vaivaa myös useita englantia äidinkielenään puhuvia.
Rock DJ -musiikkivideon loppupuoliskon karmivuus on jäänyt monelle mieleen.
Nämä hitit tuntevat melkein kaikki, mutta osaatko kertoa heti artistin tai yhtyeen niiden takana?
Krisse Salminen ja Miika Nousiainen kertovat itsestään hieman lisää Elämäni biisi -ohjelmassa.
Kasmir lähti koronakeväänä Hankoon.
Jos osaat biisien sanat ulkoa, olet tullut oikeaan paikkaan!
Tiibetin hengellinen johtaja tekee aluevaltauksen musiikin saralla. Dalai-laman opetuksia ja musiikkia yhdistelevän albumin tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen.
Viikko polkaistiin käyntiin Narniasta. Pari vuotta sitten saunan pesuaine oli kovassa käytössä, mutta miten se liittyy autoihin? Milloin voit kutsua itseäsi kirjailijaksi tai putkimieheksi? Miksi Anssi ei kuuntele kutumusiikkia? Entä miten ne pitkät ajovalot saakaan päälle?
Ysärillä julkaistiin huima määrä erilaisia balladeja, jotka ovat edelleenkin suuria hittejä.
Laulajalta voidaan nyt odottaa uutta musiikkia.
Novan Aamussa pohditaan intiimin kohtauksen kuvaamista yhdessä. Minna on löytänyt Instagramista videon, joka saa hänet tuntemaan tyydytystä ja Aki paljastaa hurjat uhkapelit nuoruudestaan.
Kolme hahmoa on riisunut maskinsa.
Oops!...I Did It Again -kappale on tullut aikuisen ikään.