Nämä hitit tuntevat melkein kaikki, mutta osaatko kertoa heti artistin tai yhtyeen niiden takana?
Krisse Salminen ja Miika Nousiainen kertovat itsestään hieman lisää Elämäni biisi -ohjelmassa.
Kasmir lähti koronakeväänä Hankoon.
Jos osaat biisien sanat ulkoa, olet tullut oikeaan paikkaan!
Tiibetin hengellinen johtaja tekee aluevaltauksen musiikin saralla. Dalai-laman opetuksia ja musiikkia yhdistelevän albumin tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen.
Viikko polkaistiin käyntiin Narniasta. Pari vuotta sitten saunan pesuaine oli kovassa käytössä, mutta miten se liittyy autoihin? Milloin voit kutsua itseäsi kirjailijaksi tai putkimieheksi? Miksi Anssi ei kuuntele kutumusiikkia? Entä miten ne pitkät ajovalot saakaan päälle?
Ysärillä julkaistiin huima määrä erilaisia balladeja, jotka ovat edelleenkin suuria hittejä.
Laulajalta voidaan nyt odottaa uutta musiikkia.
Novan Aamussa pohditaan intiimin kohtauksen kuvaamista yhdessä. Minna on löytänyt Instagramista videon, joka saa hänet tuntemaan tyydytystä ja Aki paljastaa hurjat uhkapelit nuoruudestaan.
Kolme hahmoa on riisunut maskinsa.
Oops!...I Did It Again -kappale on tullut aikuisen ikään.
Anna Hanski kertoo Yle Puheella, että seksiehdottelijat toimivat alalla edelleen.
Anna Puu juhli näyttävästi Emma Gaalassa.
Ensin Anssi jakoi stalkkausvinkkejä, sitten museoutettiin pari huonetta. Puettiin epäeroottiset löysät nahkahousut sipulipussi kalsareilla ja arvuuteltiin musavisassa. Lähetyksen viimeisteli turhan tiedon torstai!
1980-luvun musiikki on täynnä toinen toistaan tarttuvampia hittejä. Nyt voit testata, kuinka hyvin aikakauden musiikki on jäänyt mieleesi.
Sovelluksen käyttäjä näkee nyt, mitkä ovat hänen tämän vuoden kuunnelluimmat artistit ja kappaleet. Uutena tietona tilastoihin tuli käyttäjän vuosikymmenen parhaimmat artistit.