Annika Metsäkedon terveiset Thaimaasta: Kilpikonnia ei ole näkynyt!

20.03.2012 13:00 -

Radio Novan Annika Metsäketo lähti Thaimaahan kahdeksi viikoksi vapaaehtoistyöhön suojelemaan merikilpikonnia. Kyseessä ei ole huvimatka, vaan todellinen työrupeama hyvän asian puolesta. Mitä Annikalla kuuluu nyt?

- Sawadee Ka! Nyt vasta paasin koneella piipahtamaan, mutta mielessa olette olleet ihan joka paivä, Annika viestittää Thaimaasta.

- Ensimmainen viikko tällä saarella alkaa olla tässä, huomenna siirryn saareen jossa ei ole nettiyhteyttä. Upea kokemus tähän saakka. Vaikea pukea lyhyesti sanoiksi, mutta olen aarettoman iloinen että lähdin tähän projektiin mukaan. KAIKKI saatte kuulla ja kuvista ja videoklipeista nahda, kun tulen takaisin. ♥ ♥ ♥

- Kilpikonnia minä en ole onnistunut näkemaan, mutta muut ovat..viimeksi eilen. Viikko aikaa vielä koittaa nähdä, ja se apu ja toiminta tässä tärkeintä onkin. PALJON HALEJA todella kuumalta Koh Phra Thong -saarelta, Annika päättää viestinsä.

Vapaaehtoistyöhön Thaimaahan suojelemaan merikilpikonnia

Finnmatkat ja Ekomatkaajat etsivät vapaaehtoistyöntekijää Thaimaan merikilpikonnaprojektiin, jonka tarkoituksena on jo 15 vuoden ajan pyritty suojelemaan kilpikonnien pesiä, valistamaan paikallisia kalastajia sekä tutkittu merikilpikonnien käyttäytymistä. Vapaaehtoiset tarkistavat saaren kolme rantaa jokaisena aamuna ja tarkkailevat myös kilpikonnien syömiskäyttäytymistä meressä läheiseltä kukkulalta. Lisäksi vapaaehtoiset osallistuvat eri aktiviteetteihin kuten museon esittelyyn, lasten opettamiseen jne. projektin aikana. Lue lisää

LUE MYÖS:

Annika Metsäketo lähtee Thaimaahan suojelemaan merikilpikonnia

Annika Metsäkedon vaarallinen työmatka Thaimaassa: Vartioi kilpikonnan munia ryövääjiltä!

(Radio Nova)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat