Suvi kertoo lomakuulumiset ja snorklailutarinat Thaimaan reissusta. Mysteerikisassa laitetaan jakoon 300 € oikean vastauksen myötä. Kuuluuko naapureita moikkailla ja miksi remppamiehiä on hyvä kestittää? Esko ja Suvi puivat myös Eskon koiranulkoilutuksesta johtuvia vieroitusoireita.
Esko ja Suvi miettivät kenellä on väistämisvelvollisuus esimerkiksi lenkkipolulla tai kaupan käytävillä. Lähestyvä Thaimaan matkan saa Suvin tulostamaan melkoisen nipun papereita, tuleeko tästä lomakerumbasta lomafiilis? Helsingin Sanomien artikkeli saa Eskon miettimään alan vaihtoa. Maistuisiko sinulle Hunks-munkki ja kahviseurana Esko Eerikäinen?
Niinan viikonloppuinen ravintolatilaus ei ollutkaan sitä, mitä hän luuli, ja Anssi kertoo, miksi lastenjuhlat menivät pieleen. Lisäksi pohditaan miksi paiseiden puhkominen on niin kiinnostavaa. Mutta mikä onkaan Thaimaa-sanan oikeaoppinen lausuminen?
Akin sairastaessa Virtasen Janne saapui pelastamaan Minnan suoraan Thaimaasta. Minna pohti ruumiinlämpöään, kun Janne kertoo tuntemastaan Houdini-koirasta. Samalla he huomaavat olevansa näyttelijäkollegoita. Mistä on kyse, kuuntele se tästä
Thaimaan yksi upeimmista hiekkarannoista suljetaan ja Anssilla oli teoria miksi
Mallina toimiva Brook lomailee tällä hetkellä Thaimaassa poikaystävänsä kanssa.
Laki tuli voimaan tällä viikolla. Tupakoitsija voi joutua maksamaan tuhansia euroja.
Apinan vatsa roikkui niin paljon, että sen oli vaikea kävellä.
Hovimestarin lisäksi VIP-paketin ostajalle saa käyttöönsä myös kylpyläpalveluita sekä säännölliset terveystarkastukset.
Radio Novan kuuntelijoiden oli mahdollista kertoa omia lomakokemuksia ja matkavinkkejä nettisivujen Kilpailut-osiossa. Kaksi kyselyyn vastannutta palkittiin TUI:n tarjoamalla lomamatkalla. Kuuntele Radio Novan Aamun yllätyspuhelut voittajille.
Tuore suomalaisartisti Titta avasi hurjinta kokemustaan, jonka hän on ikinä kokenut. Nainen ryöstettiin ja uhattiin tappaa Thaimaassa.
Mitä lentokoneille tapahtuu, kun ne on poistettu käytöstä? Kolme perhettä asuu Thaimaassa sijaitsevalla lentokoneiden hautausmaalla. 
Thaimaan hallitus on ottanut järeät aseet käyttöönsä estääkseen kansalaisiaan lataamasta liian paljastavia kuvia sosiaaliseen mediaan.
Suomen ulkoministeriö varoittaa Intian valtameren alueella matkailevia jälkijäristysten mahdollisuudesta tämänpäiväisten voimakkaiden järistysten jälkeen.
Juuri äsken tulleen tiedon mukaan Acehin maakuntaa on ravistellut myös voimakas jälkijäristys, joka oli voimakkuudeltaan 8,8 richterin asteikolla.
Radio Novan juontaja Annika Metsäketo löysi työmatkallaan Thaimaasta paikan, missä kasvoi kaksi puuta juuristaan toisiinsa kiinni kasvaneina.