Akin sairastaessa Virtasen Janne saapui pelastamaan Minnan suoraan Thaimaasta. Minna pohti ruumiinlämpöään, kun Janne kertoo tuntemastaan Houdini-koirasta. Samalla he huomaavat olevansa näyttelijäkollegoita. Mistä on kyse, kuuntele se tästä
Thaimaan yksi upeimmista hiekkarannoista suljetaan ja Anssilla oli teoria miksi
Mallina toimiva Brook lomailee tällä hetkellä Thaimaassa poikaystävänsä kanssa.
Laki tuli voimaan tällä viikolla. Tupakoitsija voi joutua maksamaan tuhansia euroja.
Apinan vatsa roikkui niin paljon, että sen oli vaikea kävellä.
Hovimestarin lisäksi VIP-paketin ostajalle saa käyttöönsä myös kylpyläpalveluita sekä säännölliset terveystarkastukset.
Radio Novan kuuntelijoiden oli mahdollista kertoa omia lomakokemuksia ja matkavinkkejä nettisivujen Kilpailut-osiossa. Kaksi kyselyyn vastannutta palkittiin TUI:n tarjoamalla lomamatkalla. Kuuntele Radio Novan Aamun yllätyspuhelut voittajille.
Tuore suomalaisartisti Titta avasi hurjinta kokemustaan, jonka hän on ikinä kokenut. Nainen ryöstettiin ja uhattiin tappaa Thaimaassa.
Mitä lentokoneille tapahtuu, kun ne on poistettu käytöstä? Kolme perhettä asuu Thaimaassa sijaitsevalla lentokoneiden hautausmaalla. 
Thaimaan hallitus on ottanut järeät aseet käyttöönsä estääkseen kansalaisiaan lataamasta liian paljastavia kuvia sosiaaliseen mediaan.
Suomen ulkoministeriö varoittaa Intian valtameren alueella matkailevia jälkijäristysten mahdollisuudesta tämänpäiväisten voimakkaiden järistysten jälkeen.
Juuri äsken tulleen tiedon mukaan Acehin maakuntaa on ravistellut myös voimakas jälkijäristys, joka oli voimakkuudeltaan 8,8 richterin asteikolla.
Radio Novan juontaja Annika Metsäketo löysi työmatkallaan Thaimaasta paikan, missä kasvoi kaksi puuta juuristaan toisiinsa kiinni kasvaneina.
Radio Novan Annika Metsäketo lähti Thaimaahan kahdeksi viikoksi vapaaehtoistyöhön suojelemaan merikilpikonnia. Kyseessä ei ole huvimatka, vaan todellinen työrupeama hyvän asian puolesta. Mitä Annikalla kuuluu nyt?
Radio Novan Annika Metsäketo lähti Thaimaahan kahdeksi viikoksi vapaaehtoistyöhön suojelemaan merikilpikonnia munimisessa. Kyseessä ei ole huvimatka, vaan todellinen työrupeama hyvän asian puolesta.
Thaimaassa suomalaisten evakuointi rankkasateiden alta venyy huonojen sääolosuhteiden vuoksi.