Novan Konttorissa Annika Metsäkedon ja Sari Seppälän luona torstai-iltapäivänä vierailleen ennustaja Kyllikki Ruhanen vierailu herätti intohimoja puolesta ja vastaan.
Novan Konttori-ohjelman kottaraiset Sari Seppälä ja Annika Metsäketo näyttävät, miten yksinkertaisella ohjeella voi saada kiinteämmät jalat ja pyllyn. 
Konttorissa selvitellään tällä viikolla värien vaikutusta meihin ihmisiin. Moni on kuullut sinisen ja vihreän rauhoittavan, punaisen herättävän intohimoja ja keltaisen vaatteen antavan kantajalleen fiksumman auran. Onko asia näin yksinkertainen?
Marco Bjurströmin kahden viikon mittainen tuurauspesti Radio Novan juontajana sai kanavan palautelaarit lähes tukkoon. Konttori-ohjelmassa kuultua "koiraskottaraista" vaaditaankin jatkamaan radiouraansa. 
TV-juontajana, tanssinopettajana ja uutisankkurinakin tunnettu Marco Bjurström valtaa seuraavaksi radion. Sympaattinen mies tuuraa Radio Novan Konttori-ohjelman Sari Seppälää kahden viikon ajan marras-joulukuussa. 
Tällä viikolla Konttorissa ollaan hyvän olon ja stressinpoiston asialla. Maanantaina kuultiin Annikan ja Sarin allasseikkailuista ääniterapian maailmassa.
Radio Novan Konttori sai selville syyn, miksi elinluovutuskortti kannattaa edelleen pitää lompakossa.
Mysteerinen Mr. Pelican tanssii ja opettaa zumban rytmikkäitä liikkeitä. Arkiston aarteessa vuodelta 2013 Konttorin ihanaiset kottaraiset pyörähtelevät zumba-haasteessa.
Konttorissa on tällä viikolla käsitelty blogeja ja vlogeja kolmen naisen voimin. Torstaina Annika Metsäketo, Sari Seppälä ja MTV:n sosiaalisen median vastaava tuottaja Mari Rasimus pohtivat bloggaamisen astumisesta osaksi opetussuunnitelmaa. Samalla kuultiin myös Rasimuksen omista blogeista.
Psykologi Ville Ojanen kertoi torstaisella vierailullaan Konttorin Annika Metsäkedolle ja Sari Seppälälle ihmisen energiatasojen nostosta ja energiasyöpöistä.
Ihmisaivojen edellinen "hard disk -päivitys" on tapahtunut 80 000 vuotta sitten, kertoi Konttorin viikon vieras psykologi ja aivotutkija Ville Ojanen Sarille ja Annikalle.  
Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf vierailivat Konttorissa Liikkujan viikon kunniaksi. Vierailuhan päättyi luonnollisesti salille, ja Sarin haasteeseen.
Konttori soitti Kaija Koolle yllätyspuhelun tämän syntymäpäivänä: Paljon onnea vaan!  
Konttorin Annika Metsäketo ja Sari Seppälä soittivat torstaina Reetalle, joka päätyi malliksi Milanoon – vähän niin kuin vahingossa.
Konttorin Sari Seppälä ja Annika Metsäketo puhuivat Suomenlahden ja Englannin kanaalin ilman kuivapukua ylittäneen Tuomas Kaarion kanssa paitsi musiikista myös Itämeren ei-toivotuista kasvustoista.
Vesien sissi Tuomas Kaario on ensimmäinen suomalainen, joka on uinut Kanaalin yli ja ensimmäinen ihminen maailmassa, joka ui ilman märkäpukua Suomenlahden poikki Virosta Suomeen. Uintihaluja kuitenkin vielä löytyy.