Ennennäkemätön palautevyöry Novalle – kuulijat vaativat Marco Bjurströmin radioon!

04.12.2014 13:53 -

Marco Bjurströmin kahden viikon mittainen tuurauspesti Radio Novan juontajana sai kanavan palautelaarit lähes tukkoon. Konttori-ohjelmassa kuultua "koiraskottaraista" vaaditaankin jatkamaan radiouraansa. 

Aiemmin lähinnä TV:stä tuttu Marco Bjurström juonsi kahden viikon ajan Annika Metsäkedon rinnalla Konttori-ohjelmaa Radio Novalla. Iloisuutta ja energisyyttä puhkuvan miekkosen juontopesti aiheutti Radio Novalla aivan ennennäkemättömän palautetulvan. Ilahtunutta ja kehuvaa palautetta tuli kymmeniä, jopa satoja jokaisen lähetyksen aikana. 

– Jännitin vähän aluksi tulevaa palautetta. Olenhan persoona, joka varmasti jakaa mielipiteitä. Varsinaista vihapostia ei kuitenkaan tullut yhtään. Hekin, jotka eivät välttämättä pitäneet niin kovasti, pitivätkin mölyt mahassaan. Palaute oli rakentavaa, Marco ilakoi. 

Yllättynyt oli myös vuodesta 1997 Radio Novassa aloittanut Annika. 

– Koskaan mun historiani aikana ei ole tullut noin paljon puheluja ja viestejä yhden lähetyksen aikana!

Radio Novan ohjelmapäällikkö ei aiokaan hevillä päästää Marcosta irti.

– Aavistelin suosiota, mutta silti reaktiot ylittivät mielikuvitukseni rajat. Keskityn nyt varmistamaan, että Marcoa kuullaan jatkossakin, Samuli Aaltonen vihjailee.

Otteita "koiraskottaraiselle" tulleesta palautteesta: 

– Olen kuunnellut radiota koko ikäni, mutta nyt pitää sanoa, että tällaista fiilistä en usko koskaan saaneeni aikaisemmin. Teistä huokuu sellainen määrä positiivista energiaa, rauhaa, hyvää oloa, iloisuutta, rakkautta ja naurua, että olen aivan ällikällä lyöty!

– Marco on niin ihana, älkää päästäkö sitä pois. Ihana kuunnella hänen positiivisuuttaan radiosta, tulee heti paremmalle tuulelle. Marcolle vakkaripesti Novalta!! Marco voisi olla höpöttelemässä 24/7!

– Aivan älyttömän hieno juttu, että olette saaneet Marcon eetteriin! Jouduin jäämään tänään sairaana kotiin ja olo oli kurja ja mieli allapäin. Onneksi avasin juuri äsken radion ja pysähdyin kesken kahvinkeitin kuuntelemaan, että voiko tämä olla totta. 

– Sinua Marco on kiva kuunnella. Tuot kaikella viestinnälläsi hyvyyttä ja hyvän tahdon pilkahduksia ja sitä tämä maa totisesti tarvitsee. Toivottavasti jäät pitkäksi aikaa sinne ”tettiin” ja töihin.

Tunteet nousivat pintaan myös Marcon viimeisen Konttori-lähetyksen lopussa, kun nettitoimituksen Pauliina toimitti Marcolle muistokortin! Katso video alta.

//

Julkaisu käyttäjältä Radio Nova.

Kuva ja teksti: Maria Rautio / Radio Nova

Lue myös: 

Kilpailut

Uusimmat