Kuvasarja on kerännyt lähes 10 900 tykkäystä.
Kilpikonnan poikasia vapautettiin mereen, kun luonnon karuus tuli kaikille katsojille selväksi.
Ilmaston lämpeneminen iskee vakavasti niihin lajeihin, joiden sukupuoli riippuu ilmaston lämpötilasta.
Australiassa nähtiin erikoisempi ryöstö, kun Legoja ja keräilyesineitä myyvästä kaupasta kähmittiin 10 000 dollarin eli noin 7 500 euron edes leluja. Kauppias kuvaili ryöstäjän naamioituneen turtlesmaiseen asuun. 
Onko edessäsi lastenkutsut, etkä ole keksinyt mitään hauskaa syötävää? Facebookista löytyy ohje näppärille syötäville kilpikonnille. 
Brittiläinen viihdesivusto Unilad julkaisi sivuillaan listauksen erikoisimmista asioista, joita lentokoneeseen on yritetty tuoda. 
Kellarista tutut, pizzaan mieltyneet, vihreät mutanttisankarit Leonardo, Rafael, Michelangelo ja Donatello ovat saaneet jylhät nimensä renessanssiajan taidemaalareiden mukaan. Brooklynissa muuria koristavat teini-mutanteilta tutut huivit kasvoilleen sitoneet taiteilijat.
Australian Isosta valliriutasta moni on nähnyt kuvia ja videoita. Mutta oletko nähnyt riuttaa siellä majailevan olennon kautta? WWF kiinnitti kameran merikilpikonnan selkään — lopputuloksena on kaunis video merenalaisesta maailmasta ja planeetan suurimmasta koralliriutasta
Novan nettitoimitus on ihaillut ikkunastaan kaukaa muutamaankin otteeseen naapuritalon pihalla ulkoilutettua otusta. Lähempää tarkasteltuna tämä osoittautui mainioksi maakonna Hermanniksi.
Kun kilpikonna lähtee takaa-ajoon, on lopputulos juuri niin huvittava kuin voi kuvitella.
Töks, töks, töks. Tämä kilpikonna näyttäisi ottaneen elämäntehtäväkseen kissan tökkimisen. 
Radio Novan Annika Metsäketo lähti Thaimaahan kahdeksi viikoksi vapaaehtoistyöhön suojelemaan merikilpikonnia. Kyseessä ei ole huvimatka, vaan todellinen työrupeama hyvän asian puolesta. Mitä Annikalla kuuluu nyt?
Radio Novan Annika Metsäketo lähti Thaimaahan kahdeksi viikoksi vapaaehtoistyöhön suojelemaan merikilpikonnia munimisessa. Kyseessä ei ole huvimatka, vaan todellinen työrupeama hyvän asian puolesta.