Kissanpentu, vauva, ruumis... Nämä ovat lentokenttien erikoisimmat salakuljetusyritykset

20.09.2015 20:55 - - Luettu 1 563 kertaa

Brittiläinen viihdesivusto Unilad julkaisi sivuillaan listauksen erikoisimmista asioista, joita lentokoneeseen on yritetty tuoda. 

Ihan kaikille ei tulisi mieleen yrittää salakuljettaa lentokoneeseen esimerkiksi kissanpentua, kyyhkystä tai ihmisen pääkalloa. Joillekin kuitenkin on tullut ja brittiläinen Unilad listasikin iloksemme erikoisimmat salakuljetusyritykset.

Kissanpentu

Iso-Britanniasta Kreetalle matkustaneen naisen laukusta löytyi neljän viikon ikäinen kissanpentu. Muut matkustajat ilmoittivat lentokentän henkilökunnalle liikkuvasta kassista ja kissanpentu laitettiin karanteeniin. Matkustajan mukaan kissan paperit olivat kunnossa, mutta ne olivat matkalaukussa, joka oli kadonnut.

Kilpikonna

Kiinalaisella lentokentällä huomattiin erikoista liikettä erään nuoren pojan housuissa. Tarkkasilmäinen virkamies selvitti asian ja paljastui, että poika oli jemmannut housuihinsa kilpikonnan.

Kyyhkysiä

Australialainen mies yritti kyllä parhaansa piilottaakseen kaksi elävää kyyhkystä sääriensä ympäri, mutta jäi silti kiinni. Mieheltä löydettiin myös kaksi munaa, siemeniä ja munakoiso, jotka hän yritti salakuljettaa Lähi-Idästä.

Vauva

Papuauusiguinealaisella naisella ei ollut virallisia papereita 2-kuukauden ikäiselle vauvalleen, jotta he olisivat voineet lähteä maasta. Hän laittoikin vauvan kassin sisälle, mutta vauva onneksi huomattiin läpivalaisussa. Vauva veteli kassissa sikeitä.

Ihmisen pääkallo

Yksi karmaisevimmista löydöistä on ollut ihmisen pääkallot, jotka oli jemmattu kattiloiden sisään. Indonesialaiset virkailijat löysivät Amsterdamiin ja Australiaan matkalla olleet pääkallot ja päättelivät niiden olleen tarkoitettu keräilijöille tai tutkijoille.

Ruumis

Englantilainen äiti ja tämän tytär yrittivät ottaa perheen isän ruumiin mukaan EasyJetin lennolle Berliiniin. Miehistö oli huolissaan, kun 91-vuotias Kurt Jarant ei reagoinut mihinkään. Perhe kuitenkin vakuutteli näille vanhuksen vain nukkuvan. Kaksikko pidätettiin, mutta heitä vastaan ei nostettu syytteitä.  

Myös elävä kana ja pommilta näyttävä herätyskello on yritetty ottaa mukaan lennolle.

Katso kuvat näistä erikoisista salakuljetusyrityksistä täältä

Kuva: Shutterstock

(Nova, Unilad) 

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat