Lennot tulevat olemaan jopa 19 tuntia pitkät.
Lentokoneen kokonaispaino on tärkeä tieto turvallisuuden kannalta.
Radio Novan Aamussa Tuottaja-Markus on hukannut kellonsa ja hänen vaimollaan on tähän vastaus. Minna ja Kimmo käyvät läpi itkuja ja selviää miksi lentokoneet maalataan valkoisiksi, kuuntele Iltapalat tästä!
Oletko koskaan miettinyt, missä lentohenkilökunta lepää taukojensa ajan pitkillä lennoilla?
Lentämistä korvataan junareiteillä.
Markus on keksinyt Minnalle hyvän top 3, nuoruuden julkkisihastukset. Radio Novan Päivän Niina Backmankin pääsee kertomaan omansa. Miten junalakko on vaikuttanut yksityisautoilevan Kimmon elämään?
Studiossa Minna, Markus ja Mikko Suursalmi, Kimmon ollessa poissa! Minna miettii, paljonko kello on kuussa ja Mikko pohtii ärsyttääkö muita ravintolassa qr-koodi ruokalistat. Tiesittekö, että Markus nukkuu silmät.. auki?
Lentoemännillä on lennoilta sellaistakin tietoa, jota tavallinen matkustaja tuskin tulee ajatelleeksi.
Lentoemännillä on lennoilta sellaistakin tietoa, jota tavallinen matkustaja tuskin tulee ajatelleeksi.
Finnair julkaisi videon lentokoneen penkkien ominaisuudesta, joka on tullut monelle matkustajalle yllätyksenä.
Tänä maanantaina mennään Shokkiin. Esko on päässyt livekeikalle ja Suvilla on salaisia vaatteita.
Saako lentokoneen istuimen selkänojan laskea? Lentoemännällä on asiaan selkeä kanta.
Radio Novan Aamussa yritetään nousta kuopasta jos toisestakin ja pohditaan Akin tulevaa lottovoittoa. Minna miettii jalkapalloon jo vuosikymmeniä kuulunutta tapaa ja mietitään myös vaaleja, kuuntele parhaat palat tästä!
Muun muassa penkin takaosassa oleva tasku on Kat Kamalanin mukaan täynnä monenlaisia pöpöjä.
Tällä kertaa Siestafiestaa Esko Eerikäisen kanssa viettää Mikko "Tökä él Bufalo" Töyssy. Matkustaminen puhuttaa kaksikkoa ja robotit ottavat vallan. Käyhän studiossa myös tuottaja Parta-Markus.
Uuteen viikkoon ampaistiin hyppäämällä pois oravanpyörästä ja muistelemalla Ladan muhkeita, jousitettuja penkkejä! Anssi pohti, kuinka suosittu olisi lentokoneruokaa myyvä ravintola, kun Niina puolestaan jo pyöri sokerihumalassa.