Testissä joukko kasvoille tarkoitettuja aurinkosuojia.
Tyypillinen paikka lämpöhalvauksen saamiselle on kuuma auto, jossa lämpöhalvaus voi kehittyä hyvinkin nopeasti.
On hyvä muistaa, että esimerkiksi aurinkosuojavoide tulee pestä päivän päätteeksi huolellisesti pois.
Aurinko on haitaksi iholle, jos siltä ei osaa suojautua.
Markus pyörähtää studiossa aurinkolaseissa, koska silmälasit ovat jääneet kotiin. Minnalla on ollut haasteita monitehojen sisäänajossa. Tupperware-astioiden ja välineiden tulevaisuus huolettaa. Kimmolla on liikeidea! Millä nimellä puolisoa kuuluu kutsua?
Aurinkolasityylit vaihtelevat piloteista laskettelulaseihin.
Suurimmillaan ilmiö on Utsjoella kello 13.18.
Auringon säteily voi vahingoittaa silmiä pimennyksestä huolimatta.
Turvallista ruskettumista ei olekaan.
Esko herätti naapurinsa aamulla ikävällä tavalla ja aikoo nyt jäädä töihin yöksi, sillä pelkää kohtaavansa naapurin kotipihassa. Kuinka levittää aurinkorasvaa yksin, kun on yksin rannalla tai ei kehtaa pyytää kaveria avuksi? – Radio Novan Kesäaamu tarjoaa tähän vinkit! Kesäpuhelin on laitettu matkaan ja ensimmäinen yhteys kesäpuhelimeen otettiin tänään. Missä puhelin seikkailee ja kuka siihen tänään vastasi? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Tyypillinen paikka lämpöhalvauksen saamiselle on kuuma auto, jossa lämpöhalvaus voi kehittyä hyvinkin nopeasti.
Radio Novan Iltapäivässä tiimi on kasassa jälleen! Kaverin puolesta kyselen -osiossa autettiin tänään Jasua, joka kontrolloi, eikä anna puolisonsa tehdä päätöksiä. Lakkoleirit saavat Eskon ja Suvin muistelemaan mitä lapsena tehtiin, kun oli tylsää ja millaisille leireille nuorena osallistuttiin. Syntynyt voittamaan kisassa jännitettiin, kuinka Hannan käy. Lippis on tulevan kesän muotivillitys, ja tätä Esko kovin ihmettelee. Aurinkolasit ja nettihuijaukset puhuttavat myös studiossa. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat palat TÄSTÄ!
Monella on viime kesän aurinkorasvapurkki vielä kaapissa.
UV-indeksi kertoo säteilyn voimakkuuden.
Esko kaipaa kuuntelijoiden apua aurinkolasiensa kanssa. Onneksi kuuntelijoilla on monenlaiset ratkaisut, miten korvata kadonnut sanka. Suvi pohtii vaihtoehtoisia ratkaisuja päästä eroon jatkuvasta palelemisesta. Samalla keretään puhumaan myös unelmoinnista sekä autojen tuunaamisesta. Kumpi on Novan Iltapäivän Tuning-asiantuntija, Esko vai Suvi?
Aurinkolasien hinnoissa on huimia eroja. Muotitoimittaja Tara Gonzalez perustelee, mistä korkeat hinnat johtuvat.