Turvallista ruskettumista ei olekaan.
Esko herätti naapurinsa aamulla ikävällä tavalla ja aikoo nyt jäädä töihin yöksi, sillä pelkää kohtaavansa naapurin kotipihassa. Kuinka levittää aurinkorasvaa yksin, kun on yksin rannalla tai ei kehtaa pyytää kaveria avuksi? – Radio Novan Kesäaamu tarjoaa tähän vinkit! Kesäpuhelin on laitettu matkaan ja ensimmäinen yhteys kesäpuhelimeen otettiin tänään. Missä puhelin seikkailee ja kuka siihen tänään vastasi? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Tyypillinen paikka lämpöhalvauksen saamiselle on kuuma auto, jossa lämpöhalvaus voi kehittyä hyvinkin nopeasti.
Radio Novan Iltapäivässä tiimi on kasassa jälleen! Kaverin puolesta kyselen -osiossa autettiin tänään Jasua, joka kontrolloi, eikä anna puolisonsa tehdä päätöksiä. Lakkoleirit saavat Eskon ja Suvin muistelemaan mitä lapsena tehtiin, kun oli tylsää ja millaisille leireille nuorena osallistuttiin. Syntynyt voittamaan kisassa jännitettiin, kuinka Hannan käy. Lippis on tulevan kesän muotivillitys, ja tätä Esko kovin ihmettelee. Aurinkolasit ja nettihuijaukset puhuttavat myös studiossa. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat palat TÄSTÄ!
Monella on viime kesän aurinkorasvapurkki vielä kaapissa.
UV-indeksi kertoo säteilyn voimakkuuden.
Esko kaipaa kuuntelijoiden apua aurinkolasiensa kanssa. Onneksi kuuntelijoilla on monenlaiset ratkaisut, miten korvata kadonnut sanka. Suvi pohtii vaihtoehtoisia ratkaisuja päästä eroon jatkuvasta palelemisesta. Samalla keretään puhumaan myös unelmoinnista sekä autojen tuunaamisesta. Kumpi on Novan Iltapäivän Tuning-asiantuntija, Esko vai Suvi?
Aurinkolasien hinnoissa on huimia eroja. Muotitoimittaja Tara Gonzalez perustelee, mistä korkeat hinnat johtuvat.
Aurinko voi saada aikaan myös tuhoa.
Yksi suurimmista aurinkorasvavirheistä on se, että sitä laitetaan liian vähän.
Tyypillinen paikka lämpöhalvauksen saamiselle on kuuma auto, jossa lämpöhalvaus voi kehittyä hyvinkin nopeasti.
Brittihovissa aiemmin työskennelleen hovimestarin mukaan Joe Bidenin olisi pitänyt ottaa aurinkolasinsa pois tavatessaan kuningatar Elisabetin.
Nykyään on saatavilla myös luonnollisia aurinkosuojatuotteita.
Iho kannattaa aina suojata auringolta, myös Suomessa.
Radio Novan Aamussa testataan burrito-menetelmää! Millainen oli Akin aurinkolasiShow ja onko Minnalla Frederikin stringit? Entä miksi tuottaja Parta-Markus on allapäin? Kuuntele jälki-istunto tästä!
Neliönmalliset aurinkolasit näkyvät tulevana kesänä vahvasti katukuvassa.