Adam Lambertin suomalaisfanit haluavat varattomampienkin pääsevän idolinsa keikalle

09.01.2016 09:30 -

Adam Lambertin suomalainen faniporukka Finnberts haluaa, että myös varattomilla voi olla mahdollisuus nähdä heidän idolinsa. Finnberts on järjestänyt lippupankin, jossa henkilöllä on mahdollisuus joko lahjoittaa lippu Adam Lambertin keikalle tai anoa sitä.

Adam Lambert saapuu konsertoimaan Helsinkiin 21.huhtikuuta. American Idol -kilpailusta vuonna 2009 suosioon nousseen Lambertin The Original High -kiertue starttasi Aasiasta vuoden vaihteessa. 

Kansainvälinen Adam Lambert faniryhmä Glamberts on jo pitkään lahjoittanut muun muassa levyjä ja lippuja niille, jotka eivät niitä itse pysty hankkimaan. Glamberts-ryhmän tavoin myös suomalainen Finnberts haluaa tehdä hyvää, ja onkin järjestänyt  Share & Care Lippupankin.

– Se riemun tunne keikan varmistuttua vs. pettymyksen tunne, kun ei ole varaa lippuun ja matkustamiseen tai ainakaan molempiin. Siitä se idea sitten lähti. Lippupankki oli yhden Finnberts-fanin idea. Jäin itse ilman QueenAdamLambert North America tour -paitaa vaikka kävin siellä. Ilmoitin Twitterissä ostavani, jos jollain ylimääräinen.
Sain ilmaiseksi kaksi kappaletta ihmisiltä, joita en koskaan ole tavannut, kertoo Finnberts-ryhmän Marianne fanien toiminnasta.

– Lahjoittaja tai porukka ostaa lipun. Me toimitamme sen tarvitsevalle hakemuksen perusteella. Lippuja on tullut, hakemuksia enemmän. Kaikille vastataan kuitenkin henkilökohtaisesti, Marianne jatkaa.

Finnbertsien ohjeet Lippupankkiin:

Lahjoittaja:
Lahjoita lippu lippupankkiin. Yksin tai yhdessä kaverin kanssa.
Ilmoittaudu sähköpostiosoitteseen adamlambertfin10@gmail.com. Jos et löydä kaveria, mutta haluat osallistua, ota yhteyttä.

Lipun tarvitsija:
Tee vapaamuotoinen anomus, miksi tarvitset lipun sähköpostiosoitteeseen adamlambertfin10@gmail.com.
Postit käsitellään luottamuksella ja anonyymisti

Kuva: Shutterstock

Kilpailut

Uusimmat