Jukka Poika: Yökylässä Maria Veitola -jaksoamme on jo tulkittu tahallaan väärin

25.11.2015 16:40 -

Koko kansan suosikiksi noussut 35-vuotias reggae-laulaja kertoi Novan Sari Seppälälle, että moni toimittaja on ennakkokatselun perusteella repinyt miehen ja tämän puolison elämästä perättömiä lööppejä ja tulkintoja.

Jukka Poika kertoi Seppälälle, että keskiviikkona 25. marraskuuta nähtävässä jaksossa ei pureuduta artistin ja tämän avovaimon ihmissuhteeseen, mutta että jonkinlainen kuva hulppeaa taloa asuttavasta rakastuneen oloisesta kaksikosta syntyy.

Muusikko vaikuttaa hyvin pettyneeltä siihen, miten jakson etukäteen nähneet toimittajat ovat päättäneet pariskunnan elämästä kirjoittaa.

– Mitä olen tämän ohjelman pohjalta tehtyjä otsikoita katsellut, täytyy sanoa, ettei niistä yksikään ole vielä osunut kohdalleen. Ilmeisesti ihmeen hyvin pystyy toimittajana kirjoittamaan ohi sellaisestakin, mikä on ihan selvästi sanottu ruudulla. Näiden otsikoiden pohjalta mulle itsellenikin tuli sellainen käsitys, että kun me tavattiin, Teija oli 16-vuotias ja hän sai mut juomaan ja syömään kanaa, kertoo muusikko.

– Ehdin kyllä jo vuoden viettää vilkasta seuraelämää juomineen ja kanoineen ennen kuin Teijan kanssa tavattiin, eikä hän ollut 16- vaan 24-vuotias. Eli tämä 15 vuoden ikäerokin, jota otsikoissa reviteltiin, oli vain puolet siitä.

Jukka Poika kertoo, että yövieraan saapuessa häntä väsytti. Edellinen ilta meni keikkaillessa ja kotiin mies pääsikin vasta kuvauspäivän aamuna. Muusikkoa harmitti se, että ohjattua ohjelmaa ei yövieras Veitolalle keskustelua ja ulkoilua lukuunottamatta juuri ollut.

– Toisaalta se antaa ehkä paremman kuvan siitä, mitä meillä keikan jälkeisenä päivänä tehdään, eli ei juuri mitään, hymyli Jukka Poika.

Yökylässä Maria Veitola keskiviikkoisin MTV3-kanavalla klo 20.05 alkaen.

Kilpailut

Uusimmat