Miina Äkkijyrkkä kertoo Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, kuinka hänen leikkauksensa meni pieleen.
Yökylässä Maria Veitola nähdään tänään MTV3-kanavalla kello 21.00.
Yökylässä Maria Veitola nähdään tänään MTV3-kanavalla kello 21.00.
Maria Veitola matkustaa tv-sarjansa tiimoilta Chicagoon Lauri Markkasen ja tämän perheen luo.
Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Veitola pääsee vierailulle pääministerin virka-asuntoon Kesärantaan.
Pariskunta on ollut yhdessä nyt puolentoista vuoden ajan.
Muusikko puhuu suhteestaan kahdeksan vuotta vanhempaan Triana Iglesiasiin.
Wirtanen avautuu ahdistuksestaan Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.
TV-kuningattareksikin tituleerattu Maria Veitola löysi yökyläilyiden aikana julkkisisännistään uusia piirteitä.
Koko kansan suosikiksi noussut 35-vuotias reggae-laulaja kertoi Novan Sari Seppälälle, että moni toimittaja on ennakkokatselun perusteella repinyt miehen ja tämän puolison elämästä perättömiä lööppejä ja tulkintoja.
Maria Yökylässä -ohjelmassa vieraillaan tänä iltana Kirsi Salon luona. TV-persoona, kauppatieteiden maisteri, talousvalmentaja ja hyvinvointikouluttaja paljasti Arkirallin Sarille ja Ilelle, että luvassa on liikuttava jakso.
Nuorella muusikolla koti on joskus kumipyörien päällä. Teini-idolin kanssa tehty jakso nähdään keskiviikkona 4. marraskuuta MTV3-kanavalla. Veitola pääsee ohjelmassaan kurkistamaan myös Mustan Barbaarin ja Jukka Pojan koteihin.
Maria Veitola yöpyi Yökylässä Maria Veitola -tositelevisiosarjassaan myös suunnittelija Ratian ja tämän puolison,kohukaunotar Anu Saagimin luona Helsingissä Kaivopuistossa. Vierailun aikana kipinät sinkoilivat ja ilmapiiri oli jäinen.
Marai Veitola yöpyi tositelevisio-ohjelmassaan perussuomalaisten kohukansanedustajan luona. Mies tosin kertoi Novan juontajalle Sari Seppälälle lähteneensä kotoaan kuvauspäivänä ennen aamua.
Maria yökylässä -ohjelma vei Veitolan tällä kertaa räppääjien olohuoneen lattialle. Pitsaa ei poikamiesboksissa tarjoiltu.
Aiemmin lähinnä vain urheilu-uransa kautta julkisuudessa ollut Kalle Palander kertoo Yökylässä Maria Veitola -ohjelman avaavan miehen harvemmin nähtyä yksityiselämää.